octubre, 2017

24oct9:3014:00INSPIRES’17, espai d’inspiració per al sector socialFundació IReS organitza un espai d’inspiració per al Sector Social sobre “Pràctiques d’apoderament per abordar reptes socials.9:30 - 14:00 Sala Àgora del Cosmocaixa de Barcelona, Carrer Isaac Newton, 26

més

Detalls

Redes formato cuadradoFundació IReS organitza la Jornada INSPIRES’17, un espai d’inspiració per al sector social. Aquesta iniciativa vol oferir un punt de trobada de professionals i entitats de diferents àmbits i sectors per compartir coneixement i experiències sobre un mateix eix temàtic: “Pràctiques d’apoderament per abordar reptes socials”.

Aquest espai d’intercanvi comptarà amb experts com Jaume Funes, psicòleg, educador i periodista, que aportarà la seva visió sobre l’educació en apoderament; Pep Marí, codirector del Programa ACBNextValores, de la Asociación de Clubes de Baloncesto i ex cap del Departament de Psicologia de l’Esport del Centre d’Alt Rendiment esportiu (CAR) de Sant Cugat, que parlarà sobre com treballar la motivació per apoderar les persones; i Roc Massaguer, periodista, formador i reconegut youtuber (Outconsumer), que abordarà el tema des de la seva experiència amb joves a través de YouTube.

Així mateix, també tindrà lloc una taula rodona per parlar sobre “Com abordem l’apoderament des de diferents perspectives” a través de representants d’entitats com Apropa Cultura, Universitat de Barcelona, Up Social, Fundació Obra Social “la Caixa” i Fundació IReS.

Enguany, el protagonista d’aquesta jornada és l’apoderament, que fa referència al procés pel qual una persona o un grup social adquireix els mitjans per enfortir el seu potencial.  A la Fundació IReS s’aplica aquesta metodologia des dels primers serveis d’intervenció i atenció social per millorar la qualitat de vida de les persones.

L’entrada és totalment gratuïta, només cal fer inscripció prèvia enviant un correu electrònic a comunicacio@fundacioires.org o bé emplenant aquest formulari. Amb l’entrada a l’INSPIRES’17 els assistents també tindran dret a visitar el CosmoCaixa, el museu dedicat a la divulgació científica, en col·laboració amb la Fundació Obra Social “la Caixa”.

Descarrega’t el programa.

Hora

(Dimarts) 9:30 - 14:00

Localització

Sala Àgora del Cosmocaixa de Barcelona

Carrer Isaac Newton, 26

X