juny, 2016

29jun18:30Inauguració de l'Escola d'Estiu del VoluntariatL’Escola d’Estiu del Voluntariat és una activitat formativa intensiva adreçada a les persones interessades en iniciar-se en el món del voluntariat.18:30 Casa del Mar de Barcelona, Carrer Albareda, 1, Barcelona

més

Detalls

Captura de pantalla 2016-06-10 a las 10.05.32La inauguració tindrà lloc a les 18.30 hores a la Sala d’Actes de la Casa del Mar de Barcelona (c/Albareda, 1) i comptarà amb la presència de la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa.

L’Escola d’Estiu del Voluntariat és una activitat formativa intensiva adreçada a les persones voluntàries, coordinadores i dirigents de les entitats, així com també a la ciutadania interessada en iniciar-se en el món del voluntariat.

Una de les necessitats que les entitats van posar de manifest al llarg de la celebració del 3r Congrés Català de l’Associacionisme i el Voluntariatva ser la de poder comunicar i difondre allò que fan, per tal que arribi a la ciutadania. Per aquest motiu, en el marc de la inauguració de l’Escola d’Estiu es comptarà amb la participació de la Irene Borràs, que amb la xerrada “Jo comunico, tu comuniques, ell comunica…” abordarà aquest tema tan important per a les entitats, des de la seva expertesa i coneixement . La Irene Borràs és llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials, Màster en polítiques publiques i socials i experta en comunicació i captació de fons per a organitzacions no lucratives. És consultora a CAUSES, consultoria especialitzada en responsabilitat, compromís, marca i impacte.

Inscripció a l’acte

Aquelles persones que estiguin interessades en assistir a l’acte ja ho poden fer omplint el següent formulari. L’aforament és limitat i s’inscriurà per rigorós ordre d’inscripció.

Per a més informació

Hora

(Dimecres) 18:30

Localització

Casa del Mar de Barcelona

Carrer Albareda, 1, Barcelona

X