III Trobada d’Entitats Socials “Viu Vendrell Voluntariat. Mil raons per moure’ns!”

cartell_trobada _entitats2017_v3Fins a 14 entitats de caire social del Vendrell es trobaran per reconèixer la tasca del voluntariat social al territori a la III Trobada d’Entitats Socials del Vendrell: “Viu Vendrell Voluntariat. Mil raons per moure’ns!”.

Sota la fórmula matemàtica “Implicació al quadrat és igual a transformació social” les entitats volen fer reflexionar a la ciutadania sobre el paper transformador que juga cada individu en el seu entorn, ja que si tothom s’implica, en la mesura que pugui, la transformació social és possible.

La trobada tindrà lloc al carrer Doctor Robert amb un doble objectiu. D’una banda, donar a conèixer la tasca de totes les entitats que hi participaran i, de l’altra, mostrar el valor de tota la feina que centenars de persones voluntàries tiren endavant cada dia a la ciutat.

A més, l’Oficina Jove del Baix Penedès, la Federació Catalana de Voluntariat Social i les entitats socials del Vendrell inauguraran l’exposició “Viu Vendrell Voluntariat. Es porta dins”, una exposició sensibilitzadora vers el voluntariat social i que serà el tret de sortida a la trobada.

Tres anys de trobada

Aquesta trobada d’entitats socials és un projecte que ha liderat la Fundació Santa Teresa del Vendrell i la Federació Catalana de Voluntariat Social, a partir de les conclusions que es van extreure en la celebració del Dia Internacional del Voluntariat del 2013.

Aquest any formaran part de la mostra les següents entitats: Associació Catalana d’Afectades i Afectats de Fibromiàlgia i d’altres síndromes de sensibilització central (ACAF), Agrupació de Defensa Forestal del Vendrell, Associació de Voluntaris de Protecció Civil del Vendrell, Associació Oncològica Crisàlide Baix Penedès, Creu Roja, Càritas, Associació de malalts d’Alzheimer i altres demències del Vendrell i comarca, Oxfam Intermón, Fundació Santa Teresa del Vendrell, Mans Unides, Associació de Donants de Sang del Baix Penedès, Associació Trèvol, Educació i Acció social, Esplai zig Zag i Federació Catalana de Voluntariat Social. A més, es comptarà amb lacol·laboració d’institucions i empreses que s’han volgut sumar al projecte com l’Ajuntament del Vendrell, l’Oficina Jove del Baix Penedès i la Impremta Ramon.

Share Button