octubre, 2019

27oct9:0013:30II Cursa d'Orientació SolidàriaLa Fundació Salut Alta organitza una trobada esportiva que se celebrarà a Badalona el diumenge 27 d'octubre.9:00 - 13:30 Fundació Salut Alta, carrer Pau Piferrer 117Agenda:Agenda,Barcelona

més

Detalls

CURSA-cartellA3La Fundació Salut Alta ha organitzat un matí d’esport per conèixer la diversitat de l’entorn i col·laborar amb els projectes socioeducatius de l’entitat. A més, la cursa d’orientació és una activitat que es pot prendre com un agradable passeig o una prova atlètica competitiva, així doncs, és una proposta oberta a tots els públics perquè tothom la gaudeixi a la seva mida.

La inscripció es pot fer individual, per equips o bé en la categoria familiar, i té un cost de 10€ que inclou l’assegurança, el pack del corredor/a, un obsequi com a record i la participació al sorteig de productes aconseguits gràcies a la col·laboració d’empreses i comerços de la ciutat. L’enllaç al formulari d’inscripció estarà obert fins el 20 d’octubre.

En tractar-se d’una proposta solidària, s’ofereix al participant la possibilitat de fer una aportació extra com a motiu de col·laboració o bé, en cas de no poder assistir presencialment el dia de la cursa, es pot fer un donatiu com a DORSAL 0.

Hora

(Diumenge) 9:00 - 13:30

Localització

Fundació Salut Alta

carrer Pau Piferrer 117

X