novembre, 2018

18nov9:0013:30I Cursa d’Orientació SolidàriaLa Fundació Salut Alta i el Club d’Orientació de Catalunya conviden a descobrir el barri La Salut de Badalona el diumenge 18 de novembre.9:00 - 13:30 Plaça Antonio Machado, Plaça Antonio Machado | 08914 Agenda:Agenda,Barcelona

més

Detalls

ImatgeFormulariEl pròxim 18 de novembre ‘Mou-te per la Salut Alta!’ tindrà lloc la cursa d’orientació solidària que ha preparat la Fundació Salut Alta per animar a la població a conèixer la diversitat del barri i col·laborar amb els projectes socioeducatius de l’entitat. Organitzada conjuntament amb el Club Orientació de Catalunya, l’activitat esportiva se celebrarà pels carrers del barri de La Salut de Badalona.

Des de l’entitat setmanalment duen a terme activitats socioeducatives amb infants, adolescents i famílies del barri badaloní. Enguany, la Fundació Salut Alta pretén potenciar el treball comunitari i dinamitzar el veïnat i per aquest motiu han llençat la cursa urbana amb un temps màxim de 3 hores de durada.

La sortida es farà des de la plaça Antonio Machado, amb un servei d’avituallament pels participants en finalitzar i, el lliurament de premis i un sorteig. Els equips hauran de ser de 2 a 5 persones, o bé també es podrà participar individualment.

Les inscripcions a la cursa es podran fer fins al 7 de novembre amb un cost de 10€ per participant. El cost inclou una samarreta de la cursa, l’assegurança i una bossa del corredor amb alguns obsequis. També es podrà fer el mateix dia al c/Pau Piferrer 117, amb un recàrrec de 3€.

Hora

(Diumenge) 9:00 - 13:30

Localització

Plaça Antonio Machado

Plaça Antonio Machado | 08914

X