maig, 2017

26mai17:0020:00Festa del Voluntariat del Prat de LlobregatL'acte pretén posar en relleu i agrair la feina de les més de 2.000 persones de la ciutat que fan voluntariat i aporten el seu granet de sorra a la transformació de la ciutat.17:00 - 20:00 Plaça Pau Casals, Plaça Pau Casals, El Prat de Llobregat

més

Detalls

Captura de pantalla 2017-05-24 a las 12.58.57

Al Prat hi ha més de 2000 persones voluntàries que des de diferents àmbits, treballen dia a dia, aportant el seu granet de sorra a la transformació de la ciutat. Per aquest motiu, les entitats de la ciutat, conjuntament amb el Punt de Voluntariat de l’Ajuntament del Prat hem preparat aquest de reconeixement i agraiment a totes les persones que han fet o fan voluntariat a la ciutat.

La plaça Pau Casals esdevindrà espai de trobada d’entitats, persones voluntàries i ciutadania en general que podrà gaudir de diferents activitats:

Les diferents activitats, gratuïtes i obertes a tota la ciutadania,  tindran lloc divendres 26 de maig a la plaça Pau Casals  durant tota la tarda.

De 17 a 19h es podran visitar en aquest espai dues exposicions: una amb imatges de persones voluntàries i una altra sobre projectes de voluntariat.
També s’oferirà un berenar de mà de les entitats i es farà un taller de bosses amb el disseny i lema“Voluntariat al Prat. Ets una peça clau”.

De les 19.15 fins a les 21h s’organitzaran actuacions musicals i activitats amb l’Escola de Música del Prat, el grup Zick & Soul i la Colla de Diables del Prat.

Per a més informació, podeu contactar amb voluntariat@elprat.cat.

Hora

(Divendres) 17:00 - 20:00

Localització

Plaça Pau Casals

Plaça Pau Casals, El Prat de Llobregat

X