octubre, 2017

21oct10:0023:00Fent Amics amb Down CatalunyaAquest any hi ha una gran novetat, ja que totes aquelles persones que tinguin entrades de Down Catalunya podran accedir al nou parc de Ferrari Land pagant només 9 € més.10:00 - 23:00 Port Aventura World, Avinguda Alcalde Pere Molas, km2 - 43480 Vila-seca (Tarragona)

més

Detalls

fent amicsPer novè any consecutiuDown Catalunya celebra la jornada “Fent Amics amb Down Catalunya” a PortAventura World. La trobada es tracta fonamentalment d’una jornada per a la diversió i la convivència, però a l’hora d’una jornada solidària. L’entitat s’ha proposat repetir la xifra d’assistents de l’any passat on més de 7.000 persones van assistir a la festa, i si és possible, superar-la.

L’acte de benvinguda tindrà lloc a les 13 hores al Gran Teatre Imperial on s’obrirà amb una actuació a càrrec del grup Down Wapacha Team, format per ballarins amb i sense discapacitat de Tarragona. A continuació hi haurà uns breus parlaments, i es tancarà amb l’espectacle inspirat en Halloween.

El preu de l’entrada és de 20 euros i com a novetat d’aquest any, tots aquells que tinguin entrades de Down Catalunya podran accedir també a Ferrari Land pagant només 9 € més. Aquesta bonificació queda subjecte a dos condicionants: només serà per a les primeres 2.500 persones que demanin l’entrada a Ferrari Land i sempre serà en funció de l’estat de l’aforament del parc aquell dia.

Dels diners de les entrades, una part es destina a cobrir costos mentre que el restant es destina a Down Catalunya i a les seves entitats membres.

Com comprar la teva entrada

A partir del 9 d’octubre es pot comprar les entrades per internet i imprimir-les a casa. Aquesta aplicació deixarà d’estar activa a les 23.59 hores del 20 d’octubre.

Per altra banda, es compta amb la col·laboració de les botigues de calçats Querol i de la Fundació MRW com a punts de venda i també demanar les entrades a la seu de Down Catalunya o qualsevol de les nostres entitats.

Hora

(Disaabte) 10:00 - 23:00

Localització

Port Aventura World

Avinguda Alcalde Pere Molas, km2 - 43480 Vila-seca (Tarragona)

X