abril, 2017

25abr19:0021:00Entrega de premis del Concurs de Relats de Voluntariat Social a LleidaHa arribat el moment de saber quins relats han estat els guanyadors d'aquesta 8a edició19:00 - 21:00 Sala d’actes de la Biblioteca Pública de Lleida, Rambla d’Aragó, 10 Lleida

més

Detalls

Lleida_cartell8concursrelatsEl Concurs de Relats de Voluntariat Social organitzat per la Federació Catalana de Voluntariat Social ha tornat un any més i ha arribat el moment de saber quins relats han els guanyadors. Lleida és el territori que ha donat el tret de sortida a la 8a edició del concurs i, per tant, també serà la primera en anunciar les persones guanyadores en un acte d’entrega de premis.

La convocatòria de Lleida ha comptat amb dues modalitats. Per una banda, l’adreçada a majors de 20 anys i, per l’altra, la de joves d’entre 16 i 20 anys.

Una selecció dels millors relats s’aniran publicant en el blog “Val la pena!” durant l’any següent a l’entrega de premis. També una selecció es publicarà al Diari La Mañana.

Premis i actes de lliurament

LLEIDA

25 d’abril a les 19:00 h

Sala d’actes de la Biblioteca Pública de Lleida (Rambla d’Aragó, 10. Lleida)

Premis Modalitat +20:

  1. Val regal de la llibreria Punt de Llibre per un import de 75 euros que atorgarà el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya
  2. Val de compra a El Mercat Social de Voluntaris.cat per un import de 30 euros

 

Premis Modalitat 16 – 20 anys:

  1. Val regal de la llibreria Caselles per un import de 75 euros que atorgarà el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.
  2. Val de compra a El Mercat Social de Voluntaris.cat per un import de 30 euros

Per a més informació podeu contactar amb lleida@voluntaris.cat.

 

Hora

(Dimarts) 19:00 - 21:00

Localització

Sala d’actes de la Biblioteca Pública de Lleida

Rambla d’Aragó, 10 Lleida

X