maig, 2016

27mai20:00Els mitjans de comunicació contribueixen a trencar idees estereotipades sobre les persones amb discapacitats?Es reflexionarà sobre el paper dels mitjans com a constructors d'opinió i sobre els estereotips que sovint es tenen sobre les persones amb discapacitat20:00 Sala d’actes de la Comunitat General de Regants dels Canals d’Urgell, Avinguda Jaume I, Mollerussa

més

Detalls

Captura de pantalla 2016-05-23 a las 13.34.01ACUDAM organitza una conferència + col·loqui amb Mònica Terribas , l’eix de la conferència i el  posterior col·loqui anirà entre la relació dels mitjans de comunicació i les persones amb discapacitats sota el títol:“Els mitjans de comunicació contribueixen a trencar idees estereotipades sobre les persones amb discapacitats ?”

Es reflexionarà sobre  el paper dels mitjans de comunicació com a constructors d’opinió, per arribar a recercar quins haurien de ser els camins per trencar els estereotips que sovint es tenen sobre certs col·lectius de persones.

I la darrera part del col·loqui aniria enfocat a com les entitats de persones amb discapacitats i les institucions hem de relacionar-nos amb els mitjans de comunicació.

Les personalitats que participaran al col·loqui:

-          Sr. Jordi Latorre, Alcalde de Torrefarrera, i Vicepresident de la Diputació de Lleida.

-          Sr. Domingo Garcia, director d’ONCE a Lleida

-          Sr. Josep Àngel Lavin, president de salut mental catalunya, terres de Lleida. i Regidor de benestar social i ciutadania de l’Ajuntament de Mollerussa.

-          Sr. Josep Anton Perez, periodista i director del diari on-line territoris.cat

-          Sr. Alvaro Terreros, professional d’ACUDAM i tècnic d’ACELL.

-          També  hi participarà un treballador/a d’ACUDAM.

Hora

(Divendres) 20:00

Localització

Sala d’actes de la Comunitat General de Regants dels Canals d’Urgell

Avinguda Jaume I, Mollerussa

X