octubre, 2017

21oct(oct 21)9:0022(oct 22)15:00El Mercat Social t’espera a la 6a Fira d’Economia Solidària de CatalunyaHi serà present amb un estand ple de propostes per apropar-te la compra social i responsable9:00 - 15:00 (22)

més

Detalls

Captura de pantalla 2017-10-04 a les 14.33.07Descobreix una nova experiència de compra social i responsable. El Mercat Social torna un any més a la Fira d’Economia Solidària (FESC), que se celebrarà el pròxim 20, 21 i 22 d’octubre. Apropa’t a l’estand per conèixer i tastar els productes, així com per poder participar en el sorteig d’un lot exclusiu.

Qui visiti El Mercat Social de Voluntaris.cat a la FESC descobrirà idees per fer regals amb gran valor.S’hi poden trobar productes d’alimentació, bosses, complements, bijuteria…

Sorteig d’un lot exclusiu

El Mercat Social realitzarà un sorteig d’un lot exclusiuamb productes ecològics i artesans d’Ecosol-Càritas, de l’Associació Ajudam i d’Hortus Aprodisca. Per poder optar al premi només cal omplir la butlleta de participació que es trobaran a l’estand d’El Mercat Social.

Al sorteig s’hi podrà participar des del dia 21 fins al 22 d’octubre a les 12.45 h. El sorteig es portarà a terme a les 13 h, moment en què s’anunciarà el guanyador o guanyadora.

Fira d’Economia Social i Solidària de Catalunya

La FESC és l’esdeveniment anual referent que vol mostrar l’ampli i variat ventall d’experiències i projectes de l’àmbit de l’economia social i solidària que existeixen al territori català.

La primera edició de la FESC va celebrar-se el 2012 i des d’aleshores s’ha convertit en una cita imprescindible per al sector cada mes d’octubre. A la Fira hi estan representats tots els productes i serveis necessaris per cobrir les necessitats de la vida quotidiana de les persones; habitatge, alimetnació, oci, coneixement, cooperativisme, comercialització, serveis a persones i empreses, finances i assegurances ètiques, inserció laboral, emprenedoria social, energies renovables, formació i educació, etc.

El Mercat Social

A El Mercat Social de Voluntaris.cat s’hi poden trobar  una trentena de causes perquè les compres siguin solidàries i originals. Vine a l’estand d’El Mercat Social i viu un cap de setmana per gaudir d’una altra economia.

T’hi esperem!

Consulta les bases per participar en el sorteig i guanya!

Hora

21 (Disaabte) 9:00 - 22 (Diumenge) 15:00

X