novembre, 2016

26nov18:0020:00Dia Internacional del Voluntariat a TarragonaA la celebració, organitzada per la FCVS, es lliurarà el Premi Lluís Martí al Valor Social i el Premi Noble18:00 - 20:00 Saló de Plens de l’Ajuntament de Tarragona, Plaça de la Font de Tarragona

més

Detalls

cwqf1kwxcael1fuEl Saló d’Actes de l’Ajuntament de Tarragona la celebració del Dia Internacional del Voluntariat (DIV) que organitza la FCVS. Durant l’acte, que ja té obertes les inscripcions, s’anunciaran els guanyadors del Premi Lluís Martí al Valor Social i el Premi Noble.

El DIV Tarragona donarà el tret de sortida amb la benvinguda a càrrec de l’Alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, juntament amb la Coordinadora de la FCVS-Tarragona, Maria Teresa Murria, i la Coordinadora territorial de Joventut de la Generalitat, Eva Ruiz. A continuació, i després de la visualització del vídeo “El voluntariat transforma la vida”, tindrà lloc la ponència “L’economia social” a càrrec de la fundadora de Causes.cat, Irene Borràs.

Un dels moments àlgids de l’acte serà quan es coneixeran els guanyadors del lliurament del Premi Lluís Martí al Valor Social i el Premi Noble. Així, el Premi Lluís Martí, organitzat per la FCVS, guardonarà la bona pràctica d’una entitat en economia social. Per la seva part, el Premi Noble, convocat pel Rotary Club de Tarragona en col·laboració amb la FCVS, reconeixerà els mèrits socials de les persones que més s’han esforçat en l’àmbit del voluntariat del territori.

Tot seguit arribarà el moment de gaudir de l’actuació musical de l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona que, juntament amb un còctel, donaran el punt final a la celebració del DIV.

L’assistència al DIV Tarragona és gratuïta però per motius d’aforament es prega inscripció prèvia a través del formulari electrònic.

Ja et pots descarregar el programa complert!

Hora

(Disaabte) 18:00 - 20:00

Localització

Saló de Plens de l’Ajuntament de Tarragona

Plaça de la Font de Tarragona

X