novembre, 2016

26nov13:0017:00Dinar de Nadal de Yamuna ONGDL'Andreu Buenafuente explicarà l'experiència viscuda durant el passat mes d'agost a Madagascar.13:00 - 17:00 Casinet d'Hostafrancs, c/ Rector Triador núm. 53

més

Detalls

07mmgUn any més arriba el Dinar de Nadal de Yamuna ONGD. Un dia de retrobament, de compartir un bon àpat i explicar la situació dels projectes que l’entitat porta a terme.

A més de gaudir d’un deliciós dinar, es podran comprar regals amb molts productes nous recentment arribats de la cooperativa. A més, es sortejaran tres paneres que inclouen les nits d’hotel al Grand Hotel Central de Barcelona i a la casa rural Casa Matilda de Corçà, Girona.

També hi haurà una exposició de retrats fets pels nens i nenes de Yamuna durant el taller de l’Andreu Buenafuente que es va portar a terme durant el mes d’agost a Madagascar. A més, l’Andreu Buenafuente explicarà l’experiència viscuda.

Es tancarà la jornada amb la tradicional actuació de VARIUM KIDS, una font d’energia positiva per marxar amb les piles posades.

El preu del menú és de 20 euros, i el menú infantil de 10 euro. Es prega confirmar assistència via mail a info@yamuna.org, amb el nombre de menús de nen i d’adult.

Hora

(Disaabte) 13:00 - 17:00

Localització

Casinet d'Hostafrancs

c/ Rector Triador núm. 53

X