juny, 2017

21jun18:30Dia Internacional de les Persones Refugiades a la Zona NordEl pla “Barcelona, ciutat refugi” i la Fundació Solidaritat UB organitzem una xerrada i una exposició sobre la crisi del refugi.18:30 Biblioteca Zona Nord, Carrer Vallcivera, 3, Barcelona

més

Detalls

image003El 20 de juny es commemora el Dia Internacional de les Persones Refugiades i per tal de commemorar-ho el pla “Barcelona, ciutat refugi” i la Fundació Solidaritat UB organitzem dos actes a la zona nord del districte barceloní de Nou Barris, on la Universitat de Barcelona desenvolupa, des de 2014, un programa d’intervenció socioeducativa amb activitats que dinamitzen la vida cultural i associativa dels barris.

  • Del 27 de juny al 14 de juliol: Exposició fotogràfica “Mare Nostrum. Europa davant la crisi del refugi, formada per imatges dels fotoperiodistes Xavi Herrero i Raül Clemente que analitzen les causes i conseqüències de la violència (en termes de violació dels drets humans) que pateixen les persones refugiades i migrades que travessen el Mediterrani per arribar a Europa. L’exposició es podrà veure de de dilluns a divendres de 09:30 a 13:30 i de 16 a 21:30 hores al Centre Cívic Zona Nord (c/ Vallcivera, 14)

Hora

(Dimecres) 18:30

Localització

Biblioteca Zona Nord

Carrer Vallcivera, 3, Barcelona

X