juny, 2020

03jun0:0023:59Dia del DonantEsfCampanya a Instagram per sensibilitzar sobre la donació d’òrgans i teixits0:00 - 23:59 Girona, GironaAgenda:Agenda,Girona

més

Detalls

image0

L’Hospital Doctor Josep Trueta i l’Organització Catalana de Trasplantaments han obert el compte a Instagram @donemgirona amb el hashtag #joregalo perquè tothom pugui aportar un ‘regal’ per evocar la donació. Aquest pot consistir en una foto, un vídeo de menys de 30 segons, un dibuix, quatre versos, un desig…

L’objectiu és fer present la donació perquè les taules de sensibilització que cada any es fan en centres sanitaris i en altres llocs aquest Dia del Donant, aquest any no són possibles. És una aportació a cost zero, tal i com és la donació dels òrgans, un veritable regal de vida.

De 18h a 20h faran un important directe pel Youtube tv on hi haurà professionals de la donació i trasplantament, testimonis i música, poesia, art.

La campanya compta amb la col·laboració de l’AMTHC i altres associacions de malalts trasplantats de Catalunya. Està oberta a tothom que hi vulgui posar el seu gra de sorra.

Hora

(Dimecres) 0:00 - 23:59

Localització

Girona

Girona

X