juny, 2017

06jun17:00Cursos de formació d'Amics de la Gent GranAmics de la Gent Gran organitza diversos cursos de formació per tractar el tema de la vellesa i aprofundir en la realitat del col·lectiu.17:00 Casa del Mar, Carrer d'Albareda, 1-13, Barcelona

més

Detalls

formacio AdG1- AFRONTAMENT DE SITUACIONS COMPLEXES

Descripció: Destinat a voluntaris d’acompanyament a domicili, residència o en la malaltia, tracta de resoldre casos pràctics que es troben els voluntaris en el seu dia a dia.

Formadora: Eva Mª Muñoz

Data i lloc: Taller de resolució de conflictes en l’acompanyament . Altres trastorns psicològics, dimarts 6 de Juny de 17 a 20h (Casa del Mar, Aula 2, C/ Albareda 1-13, Barcelona)

Taller de resolució de conflictes en la institucionalització dimarts 27 de Juny de 17 a 20h. Casa del Mar, Aula 2 (C/ Albareda 1-13, Barcelona)

2- CURS D’INICIACIÓ AL VOLUNTARIAT A AMICS DE LA GENT GRAN

Descripció: Els voluntaris/es  nous a l’entitat han de fer al curs d’Iniciació al Voluntariat on es treballen els aspectes clau de les relacions d’ajuda, les característiques de les persones grans i la gestió de les pròpies emocions. Es pot començar el voluntariat sense haver fet el curs però és obligatori inscriure-s’hi en el transcurs d’1 a 3 mesos d’haver iniciat l’acció voluntària.

Formador:  Teresa Padrosa

Data i lloc: divendres, 2 i 9 de Juny de 16 a 20:30h (Casa del Mar, Aula 2, C/ Albareda 1-13, Barcelona)

Per tal d’assistir als cursos caldrà formalitzar la inscripció en el següent enllaç.

Hora

(Dimarts) 17:00

Localització

Casa del Mar

Carrer d'Albareda, 1-13, Barcelona

X