abril, 2017

30abr9:30Cursa solidària ‘Mou-te per l’esclerosi múltiple’La FEM torna al Circuit de Barcelona-Catalunya amb una festa familiar per recaptar fons per a la inserció laboral de les persones afectades per la malaltia. 9:30 Circuit de Barcelona-Catalunya, Camí Mas Moreneta. Montmeló.

més

Detalls

Captura de pantalla 2017-04-25 a las 12.05.48El 30 d’abril torna, per 17è any, la cursa solidària ‘Mou-te per l’esclerosi múltiple’, organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) amb l’objectiu de recaptar fons a la inserció laboral de les persones que pateixen aquesta malaltia, a través del programa FEM Feina.

La cursa tindrà lloc al Circuit de Barcelona-Catalunya i aquest any no només comptarà amb carreres atlètiques sinó també de patins i bici. Hi haurà recorreguts variats, des d’una mini-cursa infantil de 200 metres fins a una bicicletada de 20 quilòmetres.

A banda de les proves esportives, la festa inclourà una àrea lúdica amb ‘food-trucks’, inflables i tallers de ioga i ‘zumba’, entre d’altres.

Les inscripcions ja estan obertes i costen 12 euros a partir dels 16 anys si es compren anticipadament i 16 euros el mateix dia de la cursa. Les persones fins a 15 anys es poden inscriure per 6 euros de manera anticipada o per 10 euros el mateix dia de la festa.

El ‘Mou-te per l’esclerosi múltiple’ compta amb el suport del Club Atletisme Montornès, la Mitja Marató de Montornès, el Circuit de Barcelona-Catalunya, la Federació Catalana d’Atletisme i el diari Sport.

Hora

(Diumenge) 9:30

Localització

Circuit de Barcelona-Catalunya

Camí Mas Moreneta. Montmeló.

X