maig, 2016

08mai10:00Cursa solidària CorreBlauLa carrera organitzada per l’Associació Aprenem pretén ajudar a la inclusió escolar de l’alumnat amb autisme i la lluita pels seus drets.10:00 Parc de la Ciutadella, Passeig de Picasso, 21, Barcelona

més

Detalls

Captura de pantalla 2016-05-04 a las 13.09.14Torna la cursa solidària del CorreBlau al Parc de la Ciutadella de Barcelona. Des de l’associació Aprenem es pretén que la carrera sigui un referent a la ciutat de Barcelona per tal d’ajudar a la inclusió escolar i a la defensa dels drets de l’alumnat amb TEA (trastorn de l’espectre autista).

El CorreBlau transcorrerà per l’interior del Parc de la Ciutadella en un recorregut de dues voltes per un circuit de 5 km pels camins del parc, una zona verda dintre de la ciutat de Barcelona amb un gran valor turístic i amb molt bona accessibilitat.

La cursa disposarà de classificacions masculina i femenina i s’entregaran premis als 3 primers participants de cada categoria. CorreBlau és apte per a tots els i les participants majors de 14 anys.

A més, pels pares i mares que vulguin participar a la cursa, el CorreBlau oferirà servei de guarderia el dia de la prova, de 09.30 a 11.30. Totes aquelles persones interessades hauran d’escriure un email a: info@7sports.es amb la següent informació: Nom del pare/mare/tutor, telèfon del pare/mare/tutor, nom del nen i edat del nen.

INSCRIPCIONS

Les inscripcions a la carrera es poden realitzar via online en el següent link. L’import per participar a la cursa serà de 12 euros. 7 euros aniran destinats a la participació en la cursa on s’inclourà una samarreta i obsequis i, els altres 5 euros serviran per impulsar un projecte d’inclusió escolar d’alumnat amb autisme dins del Projecte Construïm Capacitat que promou l’Associació Aprenem des del 2010 a tot el territori de Catalunya.

A més, per totes aquelles persones que ho desitgin es podrà realitzar una donació per la causa, des de la mateixa pàgina d’inscripció canviant la modalitat de la inscripció a dorsal zero.

Per a més informació es pot contactar via email a:  info@7sports.es

Hora

(Diumenge) 10:00

Localització

Parc de la Ciutadella

Passeig de Picasso, 21, Barcelona

X