abril, 2017

02abr9:0023:00Connecta’t al blau i celebra el Dia Mundial de l’AutismeL’Associació Aprenem organitza una jornada festiva en 16 espais de Barcelona per sensibilitzar a la població sobre l’autisme i trencar els estigmes.9:00 - 23:00 16 espais de Barcelona (consulta al text de l'esdeveniment), Barcelona

més

Detalls

pdf-aprenemAmb motiu de la celebració del Dia Mundial de Conscienciació de l’Autisme, l’Associació Aprenem organitza una festa sota el lema “Connecta’t al blau” amb l’objectiu de sensibilitzar a la societat sobre les necessitats de les persones amb autisme i les seves famílies. A més, es pretén reivindicar els seus drets i fomentar espais d’interacció  per tal que es puguin trencar els mites que existeixen entorn aquest trastorn neurològic.

Aquesta nova edició se celebrarà en 16 espais de Barcelona, on hi haurà diferents activitats obertes a tothom i d’altres especialment adaptades per a les famílies d’Aprenem. Els espais col·laboradors són els següents: Museu Marítim, Museu Blau, Zoo de Barcelona, Museu d’Història de Catalunya, Reial Club Marítim, IES Espai de Mar, UPF Pompeu Fabra, Club Natació Barcelona, Club Natació Atlètic-Barceloneta, CEM La Mar Bella, CMV Vela Barcelona, Bosc Urbà, CEM Olimpia, Salting!, Salle Comtal i Las Golondrinas Barcelona.

Totes les activitats inclouran una entrada que es destinarà íntegrament a seguir fent possible la inclusió dels infants amb autisme.

Per anar escalfant motors per la festa, Aprenem ha iniciat un moviment a les xarxes socials on tothom que ho desitgi pot penjar la seva fotografia amb el cartell de la jornada per tal de sensibilitzar a la població i que tothom es connecti al blau.

Crida de voluntariat

Per fer realitat la festa el voluntariat serà fonamental. Per això, Aprenem fa una crida per trobar persones que hi vulguin donar un cop de mà. L’equip de persones voluntàries es reuniran a les 8.00 hores del diumenge i seran els encarregats d’animar a la ciutadania a participar en la festa, informar i sensibilitzar sobre l’autisme, donar suport en la venda de productes solidaris i coordinar les activitats.

Les persones interessades hauran d’emplenar aquest formulari.

Barcelona il·luminada de blau

A banda de la jornada festiva, la nit del 2 d’abril diversos edificis i monuments emblemàtics de la ciutat de Barcelona s’il·luminaran de color blau amb l’objectiu de sensibilitzar a la societat sobre les necessitats i drets de les persones amb autisme i les seves famílies. Des de l’associació, s’anima a la ciutadania a inundar de blau les xarxes socials amb les imatges de la il·luminació a través del hashtag #ConnectatAlBlau.

Consulta els edificis que s’han adherit a la campanya aquí.

Hora

(Diumenge) 9:00 - 23:00

Localització

16 espais de Barcelona (consulta al text de l'esdeveniment)

Barcelona

X