gener, 2018

15gen19:0020:30Conferència ‘Menors estrangers no acompanyats: drets doblement vulnerats’La trobada girarà entorn de la situació que viuen molts dels menors que arriben a casa nostra fugint de la guerra, la fam o la pobresa dels seus països.19:00 - 20:30 seu de Cristianisme i Justícia, Carrer Roger de Llúria, 13, BarcelonaAgenda:Agenda

més

Detalls

cartel4ddhh1718L’entitat Justícia i Pau i el Centre d’Estudis Cristianisme i Justícia, juntament amb el suport de Mans UnidesCàritas Diocesana de Barcelona, el Grup de Juristes Roda Ventura i Grup Vichy Catalan, organitzen la conferència “Menors estrangers no acompanyats: drets doblement vulnerats”.

Aquesta trobada vol posar sobre la taula la desprotecció en la qual es troben molts dels infants que arriben a casa nostra fugint de la guerra, la fam o la pobresa. Aquests menors s’enfronten a una situació de doble vulnerabilitat, en primer lloc per ser persones immigrades sense papers i, en segon lloc, per ser menors d’edat.

La jornada anirà a càrrec de Violeta Quiroga, directora del grup de recerca universitari IFAM i Projectes Socials Fundació Pere Tarrés – Universitat Ramon Llull; i Albert Parés, president de l’associació Noves Vies, advocat social i formador en dret dels menors immigrants no acompanyats. El diàleg estarà moderat per Mireia Prats, reportera de TV3 i professora de periodisme a Blanquerna-Universitat Ramon Llull.

Quiroga i Parés parlaran sobre com són tractats per l’administració quan arriben o quines problemàtiques viuen. A més, també es qüestionaran si les administracions estan vulnerant els drets humans d’aquests joves o com cal afavorir la seva integració social.

L’entrada és lliure i no cal inscripció prèvia. A més, aquelles persones que no puguin assistir a la sessió la podran seguir en directe per a www.cristianismeijusticia.net/en-directe.

Hora

(Dilluns) 19:00 - 20:30

Localització

seu de Cristianisme i Justícia

Carrer Roger de Llúria, 13, Barcelona

X