març, 2017

23mar17:0018:30Conferència “L’ocupació dels joves: solucions des del tercer sector social”DIXIT oferirà aquesta conferència on es presentaran diverses solucions implementades des del tercer sector social i les empreses socials. 17:00 - 18:30 DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials, Passeig del Taulat, 266-270, Barcelona

més

Detalls

Captura de pantalla 2017-03-20 a las 13.47.36Durant la xerrada, que tindrà lloc el proper 23 de març, a banda de diagnosticar les causes de l’actual situació laboral dels joves a Catalunya, s’analitzarà la situació formativa i laboral de la joventut del nostre país per donar resposta a diverses preguntes com: Quants ni-nis hi ha i per què no estudien ni treballen? Estan els joves catalans sobrequalificats? Quina és la realitat del mercat laboral i quines condicions ofereix als joves?

En els darrers anys, el jovent és qui ha patit l’atur més que altres col·lectius. El 32,2% de la població menor de 25 anys estava en situació d’atur a Catalunya durant l’últim trimestre de 2016, segons les dades recollides per l’Enquesta de Població Activa (EPA). Per això, la lluita contra l’atur juvenil és un dels reptes fonamentals del tercer sector i de les empreses socials.

L’acte anirà a càrrec de l’economista Paula Veciana, que explicarà exemples de bones pràctiques per abordar l’atur juvenil com els programes de segones oportunitats educatives, els programes de formació i inserció laboral de les entitats socials o els casos d’empreses socials que generen ocupació per a joves com el Social Business City Barcelona.

  • Inscripció: les places són limitades i cal inscripció prèvia emplenant el següent formulari

Hora

(Dijous) 17:00 - 18:30

Localització

DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials

Passeig del Taulat, 266-270, Barcelona

X