febrer, 2017

06feb19:00Conferència "Frenar l’augment de la pobresa infantil"El director de Càritas de Barcelona, Salvador Busquets, i la monja activista, Sor Lucía Caram, protagonitzaran una xerrada sobre la protecció dels més vulnerables. 19:00 seu de Cristianisme i Justícia, Carrer Roger de Llúria, 13, Barcelona

més

Detalls

20173101_Dilluns-DDHH_PobresaInfantil-e1485863251206Continua el cicle ‘Els dilluns dels Drets Humans’ amb la conferència ‘Frenar l’augment de la pobresa infantil. Com protegim els més vulnerables?’ a càrrec de Sor Lucía Caram, monja dominica contemplativa i promotora de diverses obres d’acció social, i de Salvador Busquets, director de Cáritas Diocesana de Barcelona.

Els ponents debatran sobre la construcció d’un sistema que doni suport als infants per revertir els indicadors de desigualtat infantil. Intentaran analitzar quins són els drets dels infants que es vulneren actualment i quines mesures s’haurien d’implantar per evitar-ho.

Es parteix del fet que a Catalunya estem per sota de la mitjana europea en inversió pública en infància, s’hi dedica un 0,9% enfront del 2,2% que hi destinen els 28 països europeus. Es calcula que tres de cada deu ciutadans menors d’edat catalans afronten situacions de pobresa i exclusió social. Davant d’aquesta realitat, es posa de manifest que el país no ha fet prou per construir un sistema sòlid de suport als infants per tal d’afavorir el seu benestar i revertir els indicadors de pobresa i desigualtat infantil i es plantejarà quins drets dels infants es vulneren i què es pot fer per revertir-ho.

L’entrada és lliure i no cal inscripció prèvia. També es retransmet en directe a www.cristianismeijusticia.net/en-directe

 

Hora

(Dilluns) 19:00

Localització

seu de Cristianisme i Justícia

Carrer Roger de Llúria, 13, Barcelona

X