novembre, 2016

03nov19:0022:00Conferència "El dret a la salut i la desigualtat social"Serà impartida pel Conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, Antoni Comín19:00 - 22:00 Aula Magna, Facultat de Dret, Universitat de Barcelona, Av. Diagonal, 684, 08034 Barcelona)

més

Detalls

image002El proper 3 de novembre se celebra la Conferència “El dret a la salut i la desigualtat social”, impartida pel Conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, Antoni Comín. L’acte s’emmarca en el projecte de recerca “Transferencias de material biológico de origen humano: aspectos sociales, jurídicos y bioéticos”.

La conferència serà presentada i moderada pel professor titular de Filosofia del Dret de la Universitat de Barcelona, Ricardo García Manrique. A més, a l’obertura hi participa el Degà de la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona,Xavier Pons, i la  Directora de l’Observatori de Bioètica i Dret, del Màster en Bioètica i Dret i Titular de la Càtedra UNESCO de Bioètica de la Universitat de Barcelona, María Casado.

La conferència està organitzada per l’Observatori de Bioètica i Dret (OBD) – Càtedra UNESCO de Bioètica de la Universitat de Barcelona. Ja podeu consultar el Programa.

L’acte és gratuït però per tal de facilitar els aspectes organitzatius es prega que es confirmi assistència a protocol.salut@gencat.cat

Hora

(Dijous) 19:00 - 22:00

Localització

Aula Magna, Facultat de Dret, Universitat de Barcelona

Av. Diagonal, 684, 08034 Barcelona)

X