desembre, 2016

13dev21:00Concert solidari de Clams en favor d'"In Via i "acidH"Els diners recaptats amb la venda d’entrades al concert es destinaran a projectes i activitats encaminades a millorar la qualitat de vida d’aquestes persones.21:00 Sala Luz de Gas, Carrer de Muntaner, 246, Barcelona

més

Detalls

cartell_clams_900x500El grup inclusiu Clams oferirà un concert solidari per la intel·ligència límit (IL). Les persones amb IL són aquelles que les seves capacitats intel·lectuals es troben just per sota del que es considera normal segons la OMS. A més presenten un dèficit en la capacitat adaptativa, almenys en dues de les següents àrees: comunicació, cura personal, vida domèstica, habilitats socials / interpersonals, utilització de recursos comunitaris, autocontrol, habilitats acadèmiques, treball, oci, salut i seguretat. Aquests dèficits fa que siguin persones especialment vulnerables amb dificultats personals, socials, educatives i laborals per a enfrontar-se a les exigències de l’entorn, essent necessari ajustar els suports a cada persona.

El benefici de les entrades es destinarà a les entitats acidH “In Via” per tal de destinar-los a projectes i activitats encaminades a millorar la qualitat de vida d’aquestes persones.

Clams va sorgir del projecte Música per a la Inclusió, on membres del cor de l’Escola d’Educació Especial Mare de Déu de Montserrat, al Guinardó, col·laboraven amb el grup Pool, acompanyant-los en la gira de presentació del seu disc. Actualment donen vida a la banda una dotzena d’alumnes d’aquesta coral i diversos músics que formen part de bandes de l’escena musical independent barcelonina (Pool, Maika Makovski, Teatre Magnètic, Mery Lemon, Clara Luna i Soon). L’objectiu comú dels seus concerts solidaris és promoure un canvi de mirada sobre les persones amb diversitat funcional i visibilitzar les seves capacitats, facilitant la seva inclusió social.

L’espectacle serà conduït pels actors Toni Albà i Pep Planas. Les entrades es poden adquirir de manera anticipada a través d’Atrápalo, a 10€ o directament en taquilla el mateix dia del concert, per 12€.

 

Hora

(Dimarts) 21:00

Localització

Sala Luz de Gas

Carrer de Muntaner, 246, Barcelona

X