maig, 2016

13mai18:00Commemora el Dia Mundial de la FibromiàlgiaL’Associació Catalana d’Afectats de Fibromiàlgia ha organitzat dues conferències amb l’objectiu de sensibilitzar la població davant d’aquesta malaltia crònica.18:00 Auditori Josep Ira, Carrer de Joan Maragall, 2, Girona

més

Detalls

Captura de pantalla 2016-05-04 a las 13.04.39L’Associació Catalana d’Afectats de Fibromiàlgia celebrarà el Dia Mundial de la Fibromiàlgia el 13 de maig a l’Auditori Josep Irla de Girona. Per aquest motiu, han organitzat una jornada composta per dues conferències.

La primera d’elles, sota el nom de “Fibromiàlgia en la vida domèstica” serà a càrrec de la neuropsicòloga Patrícia Espígol Massó. La segona, sota el nom d’”Alimentació i Naturopatia en la Fibromiàlgia” serà dirigida pel diplomat en Naturopatia, Joachim Lang.

Des de l’associació es prega a tots els assistents que no portin laca, perfums, colònies o after-shave a fi de protegir la salut de les persones amb sensibilitat química múltiple, síndrome de la fatiga crònica o fibromiàlgia.

L’acte, que és obert a tots els públics i és gratuït, compta amb el suport de Dispalut, l’organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona, l’Ajuntament de Girona i el Departament de Salut de la Generalitat.

L’Associació Catalana d’Afectats de Fibromiàlgia és una entitat sense ànim de lucre que treballa perquè els malalts i les malaltes d’aquestes patologies tinguin tota l’atenció mèdica, el reconeixement social i el suport necessari per poder assolir una millor qualitat de vida.

Hora

(Divendres) 18:00

Localització

Auditori Josep Ira

Carrer de Joan Maragall, 2, Girona

X