octubre, 2019

08oct18:0020:00Cinefòrum: ‘Parlem de les cures pal·liatives’AECC-Catalunya Contra el Càncer organitza la projecció de la pel·lícula ‘Amar la vida’ el dimarts 8 d’octubre a l’Espai Caixa Girona.18:00 - 20:00 EspaiCaixa Girona, Pl. del Poeta Marquina, 10, GironaAgenda:Agenda,Girona

més

Detalls

amar la vidaL’AECC-Catalunya Contra el Càncer organitza el cinefòrum ‘Parlem de les cures pal·liatives’, un acte on es projectarà la pel·lícula ‘Amar la vida’ a l’Espai Caixa Girona el dimarts 8 d’octubre a les 18h.

Després de la projecció de l’obra audiovisual, es farà una taula rodona per parlar de les cures pal·liatives i el final de vida, moderada pel periodista Òscar Pinilla. Les integrants de la taula seran la psicooncòloga de l’entitat organitzadora Rosanna Garrigós, i la supervisora d’infermeria de la Unitat de Cures Pal·liatives de l’Hospital Santa Caterina de Salt, Dolors Collell.

Les inscripcions al cinefòrum es poden fer trucant al 972 201 306 o bé enviant un correu a activitatsgirona@aecc.es. En l’organització de l’acte col·labora l’Institut d’Assistència Sanitària i l’Obra Social La Caixa.

Hora

(Dimarts) 18:00 - 20:00

Localització

EspaiCaixa Girona

Pl. del Poeta Marquina, 10, Girona

X