gener, 2018

16gen17:3019:00Càpsula: L’educador/a social al món penitenciariQuè podem fer des del món penitenciari perquè les persones puguin construir el seu itinerari?17:30 - 19:00 CEESC - Tarragona, Carrer Pau Claris, 2, TarragonaAgenda:Agenda

més

Detalls

Captura de pantalla 2018-01-10 a las 9.46.49L’educació social –junt amb d’altres disciplines i metodologies– té un paper destacat davant la missió d’aconseguir la reinserció social de les persones condemnades a penes privatives de llibertat. Per tant, què podem fer des del món penitenciari perquè les persones puguin construir el seu itinerari? És un repte la mediació social, cultural i educativa en el marc penitenciari? Quines són les propostes que fem i/o podem fer perquè prengui forma la nostra acció educativa?

En aquesta Càpsula, dues educadores socials, Mónica Aragón Isa Piñeiro, ens explicaran, en primera persona, la seva tasca professional en el Centre Penitenciari de Mas d’Enric a El Catllar amb l’objectiu de desgranar les respostes a aquestes qüestions i conèixer el seu dia a dia en el món penitenciari.

Hora

(Dimarts) 17:30 - 19:00

Localització

CEESC - Tarragona

Carrer Pau Claris, 2, Tarragona

X