novembre, 2017

10nov(nov 10)9:0011(nov 11)21:00Campanya solidària Una Poma per la VidaLa Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) posa en marxa una nova edició de la campanya per tal de poder recaptar fons i sensibilitzar sobre l'esclerosi múltiple.9:00 - 21:00 (11) Supermercats Condis, CatalunyaAgenda:Agenda

més

Detalls

una poma per la vidaLa iniciativa Una Poma per la Vida, promoguda per la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) amb l’objectiu de sensibilitzar a la poblaciórespecte a l’esclerosi múltiple i recapta fons amb la venda de pomes solidàries, celebra 10 anys.

Al llarg del cap de setmana als supermercats Condis hi haurà persones voluntàries que oferiran la poma al preu d’1,5 euros i sensibilitzaran els clients del supermercat respecte a aquesta malaltia crònica i sense cura,que es diagnostica principalment a persones joves de 20 a 40 anys.

A banda, aquelles persones que no es puguin desplaçar als supermercats però vulguin participar en la iniciativa podran adquirir o regalar la seva poma solidària online.

Destinar fons a l’ocupabilitat

Aquest any, els fons recaptats es destinaran a promocionar l’ocupabilitatde les persones amb esclerosi múltiple, donat que està demostrat que 3 anys després del diagnòstic gairebé el 50% de les persones deixa de treballar, xifra que s’eleva fins al 70%, deu anys després del diagnòstic.

Crida de voluntariat

Amb motiu de la campanya, la Fundació està realitzant una crida de voluntariat per garantir la presència als més de 400 establiments de Condis a Catalunya.

Totes aquelles persones que puguin passar unes hores al matí o a la tarda per tal d’animar a la ciutadania a comprar pomes solidàries hauran d’omplir el següent formulari o posar-se en contacte amb la mateixa entitat a través del correu electrònic fem@fem.es.

Hora

10 (Divendres) 9:00 - 11 (Disaabte) 21:00

Localització

Supermercats Condis

Catalunya

X