maig, 2017

10mai9:1513:00Bones pràctiques de cooperació entre entitats i empreses del sector turísticLa Taula del Tercer Sector organitza una jornada centrada en experiències d’associacions que desenvolupen activitats vinculades a l’àmbit turístic. 9:15 - 13:00 Auditori Seu Central de Barcelona Activa, Carrer de la Llacuna, 162 -164, Barcelona

més

Detalls

Captura de pantalla 2017-04-25 a las 13.10.26La jornada ‘Bones pràctiques de cooperació entre entitats socials i empreses del sector turístic’, organitzada per la Taula del Tercer Sectorconvidarà representants de diverses associacions que han actuat cooperativament amb empreses del sector turístic.

El programa inclou una taula rodona amb membres d’entitats que desenvolupen activitats en el marc del turisme adaptat i inclusiu o que treballen per a la inserció laboral de col·lectius en risc d’exclusió social, en la gestió de residus, en la venda de productes i ‘fundraising’ i en l’organització de congressos, entre d’altres.

A banda de les experiències del tercer sector, també es comptarà amb la visió del sector empresarial. La jornada comptarà amb les ponències de membres del Consorci de Turisme de Barcelona, del Gremi d’Hotels de Barcelona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

La jornada tindrà lloc el 10 de maig a l’Auditori Seu Central de Barcelona Activa. És un acte obert a tothom i gratuït. Cal inscriure’s-hi de manera telemàtica. Per a més informació, podeu consultar el pdf del programa.

Hora

(Dimecres) 9:15 - 13:00

Localització

Auditori Seu Central de Barcelona Activa

Carrer de la Llacuna, 162 -164, Barcelona

X