setembre, 2016

24set(set 24)10:0025(set 25)20:00Associa’t a la FestaLa FCVS, acompanyada per vuit de les seves entitats federades, estarà present a l’Associa’t a la Festa on realitzaran la gimcana “Tots per tots, fem voluntariat!” 10:00 - 20:00 (25) Plaça Catalunya, Plaça Catalunya

més

Detalls

cpflbzwwaaa0tjoLes festes de la Mercè són una gran oportunitat per donar visibilitat al moviment associatiu de la ciutat i a la seva tasca diària. Per aquest motiu, un any més, les associacions en seran protagonistes gràcies a l’Associa’t a la Festa, que agafa el relleu de les anteriors Mostres d’Associacions.

En concret, la Federació Catalana de Voluntariat Social hi serà present el dia 24 de setembre de 10 a 14 del matí on realizarà una gimcana per apropar a la ciutadania el món del voluntariat. Les entitats que acompanyaran a la FCVS durant l’activitat són les següents: AUXILIA, Associació Discapacitat Visual de Catalunya, Associació In Via,Fundació Catalunya Voluntària, Fundació Nostra Sra. dels Àngels, Fundació Àmbit Prevenció,Associació Banc Farmacèutic i Fundació Comtal.

L’activitat és una gran oportunitat per donar-se a conèixer i a la vegada també servirà perquè les entitats puguin representar els seus àmbits d’actuació i la seva realitat en un marc festiu. Sensibilitzar a la població i construir una ciutat més inclusiva és un dels objectius principals.

La gimcana consistirà en un recorregut breu on els participants hauran d’anar superant una sèrie de proves i dificultats relacionades amb les persones ateses des de les entitats i que tindran com a eix central el voluntariat. En concret la gimcana comptarà amb sis proves: circuit amb bastó invidents, circuit amb dues cadires de rodes, construir un puzle per trencar l’exclusió, veritats i mites sobre els col·lectius atesos, pinta el teu somriure i deixa la teva petja.

Associa’t a la festa

L’Associa’t a la Festa serà un punt de trobada del teixit associatiu de la ciutat amb la ciutadania i a la vegada, vol esdevenir un punt de trobada entre les associacions per ampliar la seva xarxa. D’aquesta manera, es pretén fer visible aquesta enorme vitalitat que té la ciutat mitjançantdiverses activitats adreçades a tots els públics, proposades i autogestionades per diverses entitats i col·lectius. Es tracta, doncs, d’aprofitar la Festa Major per fer arribar la riquesa i la pluralitat de la vida associativa barcelonina al major nombre possible de persones.

L’Associa’t tindrà lloc a Plaça Catalunya el proper 24 de setembre, de les 10 del matí a 10 de la nit, i el 25 de desembre, de les 10 del matí a les 8 del vespre. La Plaça acollirà diversos espais on prop de200 associacions de la ciutat oferiran activitats lúdiques i festives gratuïtes de tot tipus i per a tots els gustos i edats.

Podeu consultar el programa de l’Associa’t a la Festa en el següent enllaç.

Hora

24 (Disaabte) 10:00 - 25 (Diumenge) 20:00

Localització

Plaça Catalunya

Plaça Catalunya

X