juny, 2016

10jun(jun 10)10:0011(jun 11)22:00Arriba el tercer TAST socialLa Federació Catalana de Voluntariat Social, juntament amb les entitats, mostraran com el voluntariat transforma la vida.10:00 - 22:00 (11) Rambla Nova, Rambla Nova, Tarragona

més

Detalls

Les entitats mostraran com el voluntariat transforma la vida. Serà en el marc de la tercera edició de la Trobada d’Associacions Socials del Tarragonès (TAST Social), impulsada per la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS). L’acte comptarà amb la ja habitual mostra d’entitats i, com a novetat, se celebrarà un concert solidari.

L’acte principal d’aquesta edició tindrà lloc el divendres 10 de juny quan les entitats es trobaran a la Rambla Nova (tram de davant de la OMAC) amb l’objectiu de donar a conèixer la seva tasca, però sobretot, fer reflexionar als ciutadans sobre el paper clau de les entitats socials i el valor de tota la feina que cada dia tiren endavant centenars de persones voluntàries. Una programació que també comptarà amb l’entrega de premis del 7è Concurs de Relats Curts del Voluntariat Social, per part de la FCVS.

Els actes més destacats del dia 10 de juny seran:

  • 10 h – 20 h: Mostra d’entitats de voluntariat
  • 11 h: Ioga, a càrrec de la Fundació La Tutela
  • 12 h: Esmorzar compartit, a càrrec del Banc dels Aliments
  • 16:30 h – 19 h: Activitats infantils com esport adaptat, dansa, tallers, etc.
  • 19 h: Entrega de premis del 7è Concurs de Relats Curts del Voluntariat Social, a càrrec de la FCVS

Concert Solidari

Després de l’èxit del TAST Social de l’any passat, les entitats organitzadores han volgut ampliar la programació incorporant un concert solidari. Serà el dia 11 de juny a l’auditori de la diputació de Tarragona i està organitzat pel Rotary Club de Tarragona i el Conservatori de Tarragona.

  • 12 h: Actuació del grup de violoncels i l’Orquestra Simfònica del Conservatori
  • 18 h: Actuació de la Banda de Grau del Conservatori.

Les entrades es poden comprar a la Farmàcia Font-Quer (plaça de la Generalitat 1 – 43005 Tarragona) i a l’ Administració de Loteries 1886 (Avda. Roma 5A – 43005 Tarragona) o el dia 10 de juny a la mostra d’entitats de voluntariat.

Hora

10 (Divendres) 10:00 - 11 (Disaabte) 22:00

Localització

Rambla Nova

Rambla Nova, Tarragona

X