maig, 2016

07mai10:0014:00Arrels Fundació celebra una jornada de portes obertesAmb aquesta jornada Arrels Fundació vol compartir la feina que realitza en el seu dia a dia i a la vegada, promoure la iniciativa #ningúdormintalcarrer.10:00 - 14:00 Arrels Fundació, Carrer Riereta 24, Barcelona

més

Detalls

Captura de pantalla 2016-05-04 a las 13.14.28Arrels Fundació obre les seves portes per tal d’apropar a tothom el treball que realitza la fundació en el seu dia a dia i a la vegada, aconseguir refermar el suport a la campanya #ningúdormintalcarrer. Durant la jornada es podran visitar quatre espais.

  • El centre d’acollida: esdevé el primer punt de contacte entre Arrels i les persones sense llar. Al centre d’acollida Arrels ofereix serveis d’atenció bàsics, com les dutxes, la consigna i el rober; però més enllà d’això, escolten a les persones i creen lligams per tal de coneixer les seves necessitats.
  • El pis de carrer d’Arrels: un recurs de baixa exigència per a persones que viuen al carrer de manera molt cronificada i aviat es posarà en marxa al carrer del Carme 84, 1r 2na.
  • La Troballa: és el taller ocupacional d’Arrels, on persones que han viscut al carrer tenen l’opció d’elaborar peces fetes a mà, tornar a confiar en les seves capacitats i recuperar el sentiment de pertinença a una comunitat.
  • Llar Pere Barnès: una residència temporal que dóna resposta a la manca de recursos residencials de mitja i llarga estada per a persones que han viscut al carrer i tenen una salut fràgil.

Durant la visita a aquests espais s’oferirà una petita explicació sobre la feina de la fundació, de manera simultània i en diferents moments per tal que els visitants puguin escollir l’horari i l’espai. Les explicacions seran a les 10h, les 11:30h i les 13h.

Hora

(Disaabte) 10:00 - 14:00

Localització

Arrels Fundació

Carrer Riereta 24, Barcelona

X