agost, 2016

12ago(ago 12)16:0016(ago 16)1:008a edició de La iMAGInada a TarragonaLa celebració pretén crear una proposta alternativa amb activitats per a tots els públics durant les festes de Sant Magí.16:00 - 1:00 (16) Camp de Mart, Av. de Catalunya, 43002, Tarragona

més

Detalls

Captura de pantalla 2016-08-02 a las 14.00.54Com cada any, Tarragona tornarà a viure durant quatre dies la iMAGInada, una important cita festiva que cada estiu omple el Camp de Mart d’activitats per a tots els públics. Es tracta d’una celebració que pretén potenciar la participació ciutadana voluntària i afavorir la llibertat d’expressió en el marc de la festa de Sant Magí.

La iMAGInada ofereix un any més el Mercat d’Artesania i Art, un espai dedicat als artistes i artesans on es poden oferir articles originals amb encant. D’altra banda, ja que un dels objectius de l’associació és la recerca i l’enfortiment de relacions i vincles entre les diferents experiències associatives del territori i fruit de l’èxit que va tindre l’any passat, tindrà lloc la segona edició la Fira d’Entitats que amplia a dos dies la seva durada. La novetat d’aquesta vuitena edició és el Concurs de Grups i Solistes Musicals, un espai que vol contribuir a la visibilització del talent de músics emergents.

La participació en les activitats és gratuïta, però cal una inscripció prèvia, que pot fer-se a través d’un formulari online per a cada un dels espais.

L’esdeveniment l’organitza l’associació sociocultural, La iMAGInada, formada per un grup de joves amb un bagatge personal divers amb una inquietud comuna: oferir una alternativa a l’actual model sociocultural i econòmic mitjançant espais d’intercanvi, d’empoderament, participatius, dinàmics i autogestionats durant la festa de Sant Magí, a Tarragona.

En el següent enllaç podràs consultar el programa de la festa de Sant Magíi els actes organitzats per La iMAGInada.

Hora

12 (Divendres) 16:00 - 16 (Dimarts) 1:00

Localització

Camp de Mart

Av. de Catalunya, 43002, Tarragona

X