octubre, 2016

16oct8:0013:008a caminada solidària per La MuntanyetaL'objectiu de la caminada és donar a conèixer la tasca que realitza La Muntanyeta, entitat amb 39 anys de trajectòria al servei de les persones amb paràlisi cerebral, i recaptar fons per als seus projectes. 8:00 - 13:00 Monument a Roger de Llúria (Balcó del Mediterrani), Rambla nova, 2, Tarragona

més

Detalls

captura-de-pantalla-2016-10-14-a-las-11-11-00Després de l’èxit assolit en edicions anteriors, l’Associació Provincial de Paràlisis Cerebral de Tarragona engega una nova edició de la Caminada Solidària per La Muntanyeta, una festa en favor de les persones ambparàlisi cerebral.  

Les inscripcions per a la 8a caminada solidària per La Muntanyeta ja estan obertes. En aquesta ocasió, l’organització de la caminada, liderada pel Grup Excursionista Amics de La Muntanyeta, té com a objectiu superar el rècord de 1.000 participants que es va assolir l’any passat, per això fem una crida a la participació. L’objectiu de la caminada és donar a conèixer la tasca que realitza La Muntanyeta, entitat amb 39 anys de trajectòria al servei de les persones amb paràlisi cerebral, i recaptar fons per als seus projectes.

INSCRIPCIÓ

Les inscripcions es podran fer fins al dia 14 d’octubre, de la següent manera:

  1. Mitjançant la pàgina web.
  2. Al Centre de La Muntanyeta situat al carrer Muntanya de Sant Pere s/n (de dilluns  a divendres entre les 9 i les 14 hores i de 15 a 17 hores).
  3. Mitjançant ingrés al compte de CAIXABANK: ES39-2100-3503-39-2200034820, indicant el vostre nom i cognom i el de les persones  inscrites. Caldrà justificar-la amb el corresponent resguard en el moment de la sortida.

La inscripció consisteix en un donatiu de 10€ els adults i 5€ els menors de 12 anys. Els menors de 5 anys i les persones amb discapacitat tenen la inscripció gratuïta. La inscripció inclou: l’avituallament en l’itinerari, samarreta commemorativa i obsequis a tots els participants. A més, a tots els participants se’ls  facilitarà un mapa i un full de ruta, on constaran tots els controls de pas i punts d’avituallament i les dades necessàries per poder seguir el camí correcte.

Es tancarà la inscripció en arribar a un màxim de 1200 participants. Si no s’hi ha arribat, es podran fer inscripcions el mateix dia de la caminada abans de la sortida.

ITINERARI

La caminada tindrà el següent recorregut: Monument  Roger de Llúria, Balcó del Mediterrani, Amfiteatre Romà, Pare del Miracle, Plaça Cardenal Arce Ochotorena, Carrer Mestre  Benages, Platja del Miracle, Passeig Rafael de Casanoves, Platja de I’Arrabassada, Carrer Joan Fuster, CAP Llevant, Cementiri, Camí del Loreto, Mas Miró,  La Muntanyeta, Av. Puig i Valls, Memorial Democràtic, Cementiri, Av. Rovira  i Virgili,  Rambla Nova, Font del Centenari i monument  Roger de Llúria

El recorregut és completament adaptat per a cadira de rodes, per tant hi pot participar qualsevol persona.

Hora

(Diumenge) 8:00 - 13:00

Localització

Monument a Roger de Llúria (Balcó del Mediterrani)

Rambla nova, 2, Tarragona

X