maig, 2016

08mai9:0013:005a cursa solidària de les Gavarres d’Astrid 21Un any més la Fundació Síndrome de Down de Girona i Comarques Astrid-21 organitza una cursa solidària per tal de recaptar fons per objectius benèfics. 9:00 - 13:00 Castell de Montjuïc de Girona, Castell de Montjuïc , Girona

més

Detalls

Captura de pantalla 2016-05-04 a las 13.04.41Arriba la 5a edició de la cursa de les Gavarres organitzada per la Fundació Astrid21. La sortida i l’arribada estaran situades al castell de Montjuïc de Girona i els participants podran escollir entre tres recorreguts diferents:

  • Cursa Llarga de 20 km, pensada perquè persones habituades a fer esport i amb un cert nivell de resistència, la facin corrent. El recorregut s’endinsa a través de les Gavarres i el punt més alt serà el Castell de Sant Miquel.
  • Cursa Curta de 10 km, per fer-la tant corrent com caminant mentre es gaudeix de les Gavarres i el punt més alt serà el Castell de Sant Miquel.
  • Circuit d’Iniciació de 4 km,  és la novetat d’aquest any i està dirigit a petits i grans, que vulguin gaudir d’una bona companyia i de l’entorn del castell de Montjuïc. El recorregut no tindrà dificultat tècnica ni desnivell.

Tots els recorreguts estaran totalment senyalitzats i els participants podran gaudir d’avituallaments sòlids i líquids. Cal tenir present que en la modalitat de 10km el tancament de pas en el primer avituallament serà a les 11h i en la modalitat de 20km el tancament de pas serà en el segon avituallament també a les 11h. L’entrega de premis es realitzarà a les 12 h i els trofeus els realitzaran els nois i noies d’Astrid 21.

A més també es podrà gaudir d’una botifarrada i durant la jornada es realitzaràn diferents sortejos de regals. 

Inscripcions anticipades

Ja estan obertes les inscripcions anticipades a través del blog fins al 4 de maig. Després es podran realitzar el mateix dia de la carrera. El cost de les inscripcions variaran en relació al recorregut escollit: 6€ (4 km), 12€ (10 km) i 15€ (20 km). Els preus augmentaran si la inscripció es realitza el mateix dia de la cursa.

Per aquelles persones que no puguin assistir a la cursa però vulguin participar en l’acció solidària poden realitzar un donatiu online.

Els 800 primers inscrits rebran com a obsequi una samarreta tècnica i una bossa amb vals descompte, barretes…

Hora

(Diumenge) 9:00 - 13:00

Localització

Castell de Montjuïc de Girona

Castell de Montjuïc , Girona

X