maig, 2017

13mai(mai 13)9:0014(mai 14)13:004a edició dels Batecs Solidaris a ManresaL’objectiu de les jornades esportives és recaptar fons en benefici de dos projectes socials: el programa Vida saludable d'AMPANS i el d'Habitatge digne de la Fundació Rosa Oriol.9:00 - 13:00 (14) Parc de l’Agulla (Parc de la Sequia), Ctra. Santpedor, s/n, Manresa

més

Detalls

4a edicio batecs solidarisEls dies 13 i 14 de maig se celebrarà la quarta edició dels “Batecs Solidaris: esport + solidaritat” a Manresa. Aquestes jornades esportives, organitzades per AMPANS, la Fundació Rosa Oriol i l’Obra Social “la Caixa”, tenen com a objectiu recaptar fons en benefici de dos projectes socials impulsats per aquestes entitats.

El punt neuràlgic de les activitats de dissabte serà el Club Tennis Manresa, on es disputarà el Campionat de Pàdel amb tres categories: masculina, femenina i infantil. Els preus de les inscripcions al torneig és de 25 euros, en el cas dels adults, i de 5 euros, en el cas dels nens.

El diumenge 14 de maig l’activitat principal serà el running. En aquesta segona edició, la cursa solidària dels Batecs i la cursa del Mosquit, la carrera popular manresana que ja compta amb 8 edicions, han decidit sumar esforços i celebrar-les conjuntament. Així, tindrà lloc la 8a Cursa del Mosquit en els Batecs, amb dos recorreguts de 5 km i 10 km, que sortiran del Parc de l’Agulla i seguiran pel Parc de la Sèquia. Sigui quin sigui el recorregut triat, el preu d’inscripció per als adults és de 10 €.

Els infants també tindran la seva cursa, amb itineraris i distàncies adequades a les diferents edats. Aquestes curses es faran al voltant del llac de l’Agulla.

Fins al 14 de maig és possible inscriure’s a la cursa i al pàdel, de forma presencial al Club Tennis Manresa o a Rios Running (Carrer del Born, 16) en el cas de la cursa. També es pot formalitzar la inscripció a través de la web.

Fons destinats a causes socials

AMPANS destinarà els diners recaptats al seu programa de Vida Saludable, en el que hi participen més de 200 persones, que té com a objectiu millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat Intel·lectual, prevenint malalties, pèrdues funcionals i envelliment prematur.

Per la seva banda, la Fundació Rosa Oriol, ho farà pel projecte Habitatge Digne. Aquest projecte, aprofitant les instal·lacions de la Residència Rosa Oriol, té la missió d’acollir a persones sense llar, afavorir els hàbits socials i la reinserció al món laboral i a l’entorn familiar de persones sense recursos. Així, ofereixen formació, acompanyament i la possibilitat de participar en cursos i espais que els ajudin a desenvolupar-se com a persones i com a ciutadans.

Els dos projectes rebran el suport de l’Obra Social “la Caixa”, que, en aquesta quarta edició, s’ha compromès a aportar 10 € addicionals per cada samarreta venuda, fet que permetrà duplicar l’aportació als dos projectes solidaris de la Fundació Rosa Oriol i d’AMPANS.

Hora

13 (Disaabte) 9:00 - 14 (Diumenge) 13:00

Localització

Parc de l’Agulla (Parc de la Sequia)

Ctra. Santpedor, s/n, Manresa

X