novembre, 2017

12nov10:004a Cursa Solidària URVEn aquesta ocasió els beneficis es destinaran a l’Associació Club Vaixell amb motiu de la celebració dels seus 50 anys treballant amb la diversitat funcional. 10:00 Port de Tarragona, Passeig de l'Escullera, TarragonaAgenda:Agenda

més

Detalls

Cartell Cursa 2017 A3 V4 (sponsors)La Universitat Rovira i Virgili uneix una vegada més la solidaritat i l’esport amb la 4a Cursa Solidària URV. Com sempre, la cursa tindrà un recorregut de 5 km i en aquesta edició torna al circuit de l’entorn portuari i el barri del Serrallo, amb sortida i arribada al moll de costa del Port de Tarragona. 

Es podrà participar en tres modalitats: caminant, com a corredor/a individual o com a corredor/a en parella i els tres primers corredors individuals classificats, en les categories masculina i femenina, juntament amb les primeres parelles classificades, rebran trofeus. També es premiarà l’entitat, associació o organització que aporti major nombre de participants.

En aquesta ocasió els beneficis es destinaran a l’Associació Club Vaixell amb motiu de la celebració dels seus 50 anys treballant amb la diversitat funcional. L’entitat ofereix, des de l’any 1974, un esplai adreçat a infants, joves i adults amb discapacitat psíquica, que es converteix en un espai de trobada que en molts casos no pot aportar la família o el seu entorn.

Les inscripcions es poden realitzar a través del següent enllaç i  tenen diferents preus, més avantatjosos si es fan amb anterioritat, però també es poden fer el mateix dia de la cursa. La inscripció inclou la samarreta tècnica de la Cursa, l’avituallament i l’assegurança, entre d’altres. Totes les persones inscrites a la cursa gaudiran d’un 10% de descompte a la botiga Wala de Tarragona.

Finalment, les persones que vulguin fer de voluntàries per la cursa, han d’adreçar un missatge a urvsol.bec@urv.cat. 

Hora

(Diumenge) 10:00

Localització

Port de Tarragona

Passeig de l'Escullera, Tarragona

X