febrer, 2017

03feb(feb 3)9:0011(feb 11)13:003a Setmana Oncològica de Premià de DaltPremià de Dalt celebra la setmana oncològica per tal de sensibilitzar a la població sobre aquesta malaltia mitjançant diferents activitats, conferències i tallers. 9:00 - 13:00 (11) Premià de Dalt, 08338 Premià de Dalt, Barcelona

més

Detalls

Cartell_3a_Oncolliga_SenseSangsAmb motiu del Dia Mundial contra el càncer, Oncolliga Premià de Dalt organitza la 3a Setmana Oncològica, sota el lema ‘Junts davant del càncer’, amb la col·laboració de l’Ajuntament i d’altres entitats. L’objectiude la setmana és conscienciar a la ciutadania sobre aquesta malaltia i les seves conseqüències.

La 3a Setmana Oncològica arrencarà divendres amb la campanya ‘Posem-li pebrots al càncer’ als establiments Condis fins dissabte dia 4. Lapresentació de la Setmana Oncològica tindrà lloc diumenge 5, a les 12 h, i anirà a càrrec del director d’Oncolliga, Francesc Viñas. Aquell mateix dia també hi ha programada la conferència “Riure i Plorar amb càncer” de la mà d’Emma Escolano i Juanola.

A més, al llarg de la setmana hi ha programades algunes xerrades com: “Càncer, un mal tan lleig?”, “El Càncer i jo” i “El pensament és el tractament del Càncer”. També es realitzaran diferents tallers.

Divendres, 10 de febrer, es projectarà la pel·lícula “Ara o mai” a la Sala Teatre de la Societat Cultural de Sant Jaume. Finalment, el dia 11, el Dr. Ignasi Blanco, genetista de l’ICO, parlarà de la “Genètica i càncer, un mite?” i l’actuació de la Coral del Barri clourà la 3a Setmana Oncològica de Premià de Dalt.

Consulta totes les activitats programades de la 3a Setmana Oncològica.

Hora

3 (Divendres) 9:00 - 11 (Disaabte) 13:00

Localització

Premià de Dalt

08338 Premià de Dalt, Barcelona

X