març, 2017

27mar21:0023:003a edició d'AISBAND de l'associació AIS AyudaL’acte vol visualitzar el treball que han dut a terme conjuntament les persones voluntàries i les persones amb diversitat funcional de l'entitat mitjançant un espectacle amb música, balls i interpretació.21:00 - 23:00 Sala Luz de Gas, Carrer de Muntaner, 246, Barcelona

més

Detalls

FLYER CatalanArriba la 3a edició de AISBAND, un projecte d’inclusió i sensibilització de l’associació AIS Ayuda a la Infancia Sin Recursos en el qual participen 138 persones amb diferents capacitats interpretant 5 noves coreografies. L’espectacle serà presentat per Jordi LP Showman i comptarà amb l’actuació musical de Rumba Tarumba.

L’esdeveniment té per objectiu mostrar el treball que han realitzat conjuntament les persones voluntàries i les persones amb diversitat funcional, de suport generalitzat (paràlisi cerebral) i mobilitat reduïda de l’entitat. Aquesta feina es veurà materialitzada en un espectacle ple d’art, alegria i entusiasme, amb música, balls i interpretació. 

AISBAND és un grup musical integrat per persones amb capacitats molt diferents i de totes les edats, des de nens fins a adults. Al grup canten persones sordes, persones que no poden emetre paraules però poden expressar-ho a través de les seves mirades, de les seves mans, dels seus sons i gestos. Al costat de persones voluntàries de totes les edats que els acompanyen per transmetre la seva il·lusió, emoció i sentiments, actuant integrada i conjuntament.

AISBAND va sorgir com a idea des del grup de joves voluntaris de l’entitat, els quals volien donar un missatge a la societat: amb esforç, il·lusió i treball en equip tot és possible. A la vegada, volien mostrar al món com volen la societat que els tocarà viure: més justa, oberta, solidària i sense barreres.

Les persones que vulguin assistir a l’espectacle poden adquirir les seves entrades en el següent enllaç.

Hora

(Dilluns) 21:00 - 23:00

Localització

Sala Luz de Gas

Carrer de Muntaner, 246, Barcelona

X