octubre, 2017

06oct21:0023:002n Cicle Cinema Refugi: Hell on earthL’objectiu és portar el debat sobre el refugi, la migració i la solidaritat ciutadana amb les persones migrants a través del cinema.21:00 - 23:00

més

Detalls

Captura de pantalla 2017-09-06 a les 11.22.22Després de l’èxit del primer cicle de Cinema Refugi celebrat el juliol de 2016, s’engega de nou una segona edició els mesos de setembre i octubre. El cicle pretén debatre sobre el refugi, la migració i la solidaritat ciutadana amb les persones migrants a través del cinema.

El format del cicle és senzill: es projecten films d’aquesta temàtica -normalment de directors i directores actuals- en espais,  a poder ser oberts, dels  barris de Barcelona. Per a la presentació s’intenta sempre comptar amb la presència de persones implicades en la lluita pels drets dels migrants, representants de les seves organitzacions, així com de professionals del cinema. Ocasionalment s’ha pogut comptar amb els mateixos realitzadors.

Les sessions començaran a les 21.00h, la projecció de la pel·lícula serà a les 21.30h. L’entrada és lliure.

HELL ON EARTH

99′
Direcció: Sebastian Junger & Nick Quested.
Producció: E.U. 2017

Sinopsis: 
Aquest documental de Sebastian Junger i del seu soci guanyador de l’Emmy, Nick Quested, és una crònica del descens de Síria en un caos descontrolat i que revela el fosc cor del nou desordre mundial.

Junger i Quested capturen a partir de més de 1.000 hores d’imatges de vídeo, els horrors de la guerra de Síria, les seves conseqüències socials i polítiques i el seu impacte en la humanitat, retratant a l’hora un panorama desconcertant del rol dels poders fàctics d’occident en la creació de l’ISIS que presenten amb la Guerra Global contra el terrorisme un “xoc de civilitzacions”, una guerra entre els valors i les religions, quan en realitat es tracta una guerra de conquesta, guiada per objectius estratègics i econòmics.

El documental Hell on earth és a la carrera dels Òscars de l’Acadèmia Americana.

Hora

(Divendres) 21:00 - 23:00

X