setembre, 2017

08set21:0023:002n Cicle Cinema Refugi: El otro lado de la esperanzaL’objectiu és portar el debat sobre el refugi, la migració i la solidaritat ciutadana amb les persones migrants a través del cinema21:00 - 23:00 Casa Elizalde, Carrer de València 302, 08009, Barcelona

més

Detalls

Captura de pantalla 2017-09-06 a les 11.22.22Després de l’èxit del primer cicle de Cinema Refugi celebrat el juliol de 2016, s’engega de nou una segona edició els mesos de setembre i octubre. El cicle pretén debatre sobre el refugi, la migració i la solidaritat ciutadana amb les persones migrants a través del cinema.

El format del cicle és senzill: es projecten films d’aquesta temàtica -normalment de directors i directores actuals- en espais,  a poder ser oberts, dels  barris de Barcelona. Per a la presentació s’intenta sempre comptar amb la presència de persones implicades en la lluita pels drets dels migrants, representants de les seves organitzacions, així com de professionals del cinema. Ocasionalment s’ha pogut comptar amb els mateixos realitzadors.

Les sessions començaran a les 21.00h, la projecció de la pel·lícula serà a les 21.30h. L’entrada és lliure.

EL OTRO LADO DE LA ESPERANZA

98′
Direcció: Aki Kaurismaki.
Producció: Finlandia. 2017


Sinopsis: 
Les històries de Kaurismaki transcorrent en un món brutal, un món hostil habitat per la bona gent que somia amb una altra realitat i, on hi trobem sovint a l’heroi desconegut, banal, de vegades marginat que s’enfronta a la tragèdia quan s’aplica injustament la llei.

A l’altre costat de l’esperança segueix el destí creuat de Khaled i de Wikhström, un jove refugiat clandestí sirià que busca la seva germana a qui a perdut després d’un control a la frontera i un refugiat iraquià. El “bon destí” sorprendrà els personatges amb una experiència que canviarà el curs de la seva història.

Kaurismaki ens diu: “El sentit de la vida és forjar una moral personal que respecta la natura i l’home, a continuació, s’adhereixen a ella”. Aquesta premissa ja ens va acompanyar a Cinema Refugi l’any precedent, quan vam iniciar el Cicle refugi amb la cinta “Le Havre”.

Hora

(Divendres) 21:00 - 23:00

Localització

Casa Elizalde

Carrer de València 302, 08009, Barcelona

X