juny, 2017

03jun11:0021:002a Mostra d'Economia Social i Solidària a ManresaEl Mercat Social hi participarà amb un estand i també farà un sorteig de productes solidaris11:00 - 21:00 Manresa, Plaça de Sant Domènec de Manresa

més

Detalls

Cartell-II-Mostra-d'Economia-Social-i-Solidària-1La plaça de Sant Domènec de Manresa acollirà el proper 3 de juny la 2a Mostra d’Economia Social i Solidària. Es tracta d’un espai de trobada i intercanvi d’entitats socials, cooperatives i associacions solidàries. En la mostra, s’hi podran trobar tant activitats lúdiques com informació de diferents projectes de l’àmbit, i estands informatius.

El Mercat Social hi participarà amb un estand on s’hi podran trobar productes i també es sortejarà un lot de patés i confitures ecològiques, de proximitat i artesanals, de Mansol Projectes, Centre Especial de Treball.

Activitats

La mostra  començarà amb un tast de cacau de comerç just i contes. A continuació, la jornada tindrà la presència d’Esther Vivas, col·laboradora de diferents mitjans, i coneguda per la seva tasca com a investigadora i activista en diversos moviments socials de consum conscient.

Al migdia hi haurà un dinar popular amb paella vegetariana a càrrec d’Ecoxarxa, per continuar amb tertúlia sobre les experiències Pam a Pam i Ateneu Cooperatiu. Nil Saladich, representant de l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central, va recordar ahir, durant la presentació de la mostra, que sis cooperatives de les comarques centrals formen part d’aquest projecte, que té per objectiu impulsar noves iniciatives d’economia social i cooperatives al territori central.

A la tarda, una mostra de productes tèxtils obrirà pas a les activitats musicals a càrrec de Celeste Alias i Simon Taibi. Aquest darrer, un exemple del projecte Cabal Musical, que promou la inclusió i els talents musicals, oferirà una cloenda de «rap amb emocions».

Hora

(Disaabte) 11:00 - 21:00

Localització

Manresa

Plaça de Sant Domènec de Manresa

X