octubre, 2019

18oct9:0014:002a Jornada Salut Mental i JoEl divendres 18 d’octubre el Grup SOM VIA organitza a la seu del Col·legi de Metges de Barcelona la segona edició sota el títol ‘10 Mirades de Futur’.9:00 - 14:00 Col·legi de Metges de Barcelona (COMB), Passeig de la Bonanova, 47, 08017 Agenda:Agenda,Barcelona

més

Detalls

captura_650El Grup SOM VIA ha organitzat la segona sessió de la Jornada Salut Mental i Jo, enguany sota el títol ’10 Mirades de Futur’. La Jornada, que se celebrarà el 18 d’octubre a la seu del Col·legi de Metges de Barcelona, té la voluntat de normalitzar i sensibilitzar sobre la malaltia mental, així com reivindicar la importància de la prevenció, la recuperació i l’empatia.

L’acte serà conduït per la periodista Silvia Cóppulo. La primera part estarà centrada en converses amb protagonistes del món de la comunicació, l’educació i la cultura. La segona part la liderarà la Dra. Rosa Casafont, especialista en neurociències i salut laboral i formadora d’equips professionals en els àmbits de la salut, l’educació i social.

La segona edició coincideix amb el 25è aniversari de l’entitat. La Jornada és oberta a tothom, tot i que està especialment dirigida a estudiants, professionals i directius de l’atenció social i sanitària en l’àmbit de la salut mental.

 

Hora

(Divendres) 9:00 - 14:00

Localització

Col·legi de Metges de Barcelona (COMB)

Passeig de la Bonanova, 47, 08017

X