juny, 2017

30jun19:3023:002a jornada contra el càncer de mama: "Dones d’aigua"Un dels objectius de la jornada és conscienciar que l’activitat física pot ajudar a la millora física i a disminuir el risc de patir algun tipus de càncer, particularment el de mama.19:30 - 23:00 DiR Diagonal, Carrer de Ganduxer, 25-27, Barcelona

més

Detalls

dones-alta-FINAL-768x1086Dones d’aigua és un projecte solidari que s’emmarca dins de la col·laboració entre la Fundació DiR i la Federació Catalana d’entitats contra el càncer (FECEC) amb l’objectiu final de lluitar contra el càncer de mama. Els padrins de la segona jornada seran Ona Carbonell i Adam Martín que acompanyaran als assistents en les diferents activitats programades.

Dones d’Aigua és una acció oberta a tothom que es portarà a terme a la piscina del DiR Diagonal, on les protagonistes seran totes aquelles dones que han patit o pateixen un càncer de mama.

Al llarg de tota la jornada es combinaran diferents activitats relacionades amb l’aquagym, el mindfulness o xerrades informatives acompanyades per un brunch, aprofitant l’espai aquàtic i els jardins de DiR Diagonal.

Un dels objectius d’aquesta iniciativa és conscienciar que l’activitat física pot ajudar a la millora de l’estat físic, reduir la fatiga, l’estrès i sobretot disminuir el risc de patir algun tipus de càncer, particularment el de mama.

Alhora aquest acte vol informar i prevenir a la població sobre aquest tipus de càncer, reunint en la jornada persones que convisquin amb la malaltia, s’hi sentin vinculades o estiguin sensibilitzades amb l’impacte personal i social que provoca.

Per participar en aquesta activitat cal fer una aportació de 15€ que aniran destinats íntegrament a la FECEC. Les inscripcions es poden tramitar a través d’aquest enllaç.

Activitats

19.30 – 20.15 h: Aquagym/ Taller de mindfulness

20.15 – 21.30 h: Brunch saludable i xerrada-col·loqui sobre nutrició

21.30 – 23 h: Ioga.

 

Hora

(Divendres) 19:30 - 23:00

Localització

DiR Diagonal

Carrer de Ganduxer, 25-27, Barcelona

X