desembre, 2017

16dev10:3014:0017a edició del ‘Posa’t la Gorra’ a BarcelonaEl Parc de la Ciutadella acollirà la campanya de sensibilització en solidaritat dels infants i adolescents que pateixen càncer amb l'objectiu d'aconseguir una festa oberta a tothom.10:30 - 14:00 Parc de la Ciutadella, Passeig de Picasso, 21, BarcelonaAgenda:Agenda

més

Detalls

cartell-oficial-bcn-2017El Parc de la Ciutadella de Barcelona serà l’escenari de la festa ‘Posa’t la Gorra‘ organitzada per l’AFANOC. La 17a edició serà un espai per reivindicar la igualtat dels infants i adolescents amb càncer i la importància de les lleis que ajuden als pares i mares que viuen aquesta situació.

El ‘Posa’t la Gorra’ d’engany té com a principal novetat que serà d’accés gratuït i lliure per a tothom per tal d’aconseguir ampliar la participació. Per això es trasllada la celebració del recinte del Zoo al Parc de la Ciutadella, on es podrà gaudir de més músicaanimacionstallers i a la vegada conèixer la tasca de l’entitat.

L’espai de la Cascada Monumental del recinte serà el nucli central de la jornada i comptarà amb un escenari on tindran lloc les actuacions musicals, l’animació i la lectura del Manifest d’AFANOC a càrrec d’un infant o adolescent amb càncer acompanyat pels representants institucionals i la junta d’AFANOC. La festa també comptarà amb una cercavila de gegants i capgrossos, batucades, actuacions de castellers, entre d’altres.

La gorra, el símbol de la festa

La gorra seguirà sent la protagonista indiscutible de la campanya i indispensable per participar de les activitats. Amb un preu de 7 euros, la gorra inclou l’entrada gratuïta al Zoo de Barcelona pels infants fins als 11 anys i pels socis del Super 3, o d’un 50% de descompte pels majors de 12 anys.

Les persones que ho desitgin podran adquirir-la a totes les seus d’AFANOC i a diversos punts de venda distribuïts per Barcelona i rodalies. També de manera online.

Hora

(Disaabte) 10:30 - 14:00

Localització

Parc de la Ciutadella

Passeig de Picasso, 21, Barcelona

X