octubre, 2019

06oct8:3013:0011a caminada solidària La MuntanyetaLa marxa solidària dona suport a les persones amb paràlisi cerebral i a les seves famílies8:30 - 13:00 Monument a Roger de Llúria (Balcó del Mediterrani), Rambla nova, 2, TarragonaAgenda:Agenda,Tarragona

més

Detalls

347332_logo_Caminada_mobileL’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral (APPC) organitza la caminada el proper diumenge 6 d’octubre, coincidint amb la celebració del Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral. Des de l’organtizació es fa una crida a la participació, ja que serà una jornada per reivindicar els drets de les persones amb paràlisi cerebral.

Les inscripcions per participar a la caminada solidària ja estan obertes, i es poden fer a través de la plataforma Entrapolis, que cedeix els seus serveis de manera gratuïta. També es poden fer a les oficines del centre (carrer Muntanya de Sant Pere, s/n, Tarragona), en horari de 9 a 14 hores, de dilluns a divendres.

El donatiu per participar a la caminada és de 10 euros. Per als menors de 12 anys, la inscripció és de 5 euros, i els menors de 5 anys i les persones amb discapacitat tenen la inscripció gratuïta. Tots els participants rebran com a obsequi una camiseta i una bossa commemorativa, així com gaudiran d’un bon esmorzar.

Cal destacar que el recorregut d’aquesta marxa és totalment accessible per a les persones amb mobilitat reduïda. Com ja és habitual, la sortida tindrà lloc des del Balcó del Mediterrani, i després de recórrer la costa tarragonina, s’arribarà a les instal·lacions de l’entitat, al barri de Sant Pere i Sant Pau. Allí se celebra una jornada de portes obertes perquè tothom conegui la tasca que s’hi realitza, així com se serveix l’esmorzar a tots els participants.

L’organtizació de la caminada va a càrrec dels voluntaris del Grup Excursionista Amics de La Muntanyeta. La seva edició, un any més, és possible gràcies al suport d’un gran nombre de persones voluntàries i col·laboradores. També compta amb al patrocini de Ford Tarraco Center, Lear Corporation i Càtering Costa Daurada, entre d’altres.

I si no pots venir a la caminada però vols col·laborar amb La Muntanyeta, fes un donatiu.

Hora

(Diumenge) 8:30 - 13:00

Localització

Monument a Roger de Llúria (Balcó del Mediterrani)

Rambla nova, 2, Tarragona

X