abril, 2017

01abr18:0023:59II Tast Gastro-Solidari de la Fundació Jubert FiguerasEls beneficis es destinaran al programa d’acolliment de la Fundació, que vetlla perquè els familiars dels malalts desplaçats trobin una llar lluny de casa seva.18:00 - 23:59 Fàbrica modernista Utopia 126, Carrer de Cristóbal de Moura, 126, Barcelona

més

Detalls

AAFF_Fundacio_Jubert_Figueras_POSTER_eMAILLa fàbrica modernista Utopia 126 acollirà la 2a edició del Tast Gastro-Solidari de la Fundació Jubert Figueras, una entitat sense ànim de lucre, de caràcter assistencial que treballa per millorar la qualitat de vida de les famílies de malalts amb pocs recursos econòmics que es veuen obligades a desplaçar-se lluny del seu domicili habitual a causa d’un tractament mèdic o un ingrés hospitalari. Durant els darrers 13 anys, la Fundació Jubert Figueras ha acollit i acompanyat més de 1.300 famílies de diversa procedència.

Després de l’èxit del tast organitzat l’any passat, aquest any hi participen una vintena de productors que permetran als visitants tastar cerveses artesanals, olis, embotits, formatges, vins, galetes, ous, pastissos, xocolata, cafè i gelats artesans…tot amenitzat amb acompanyament musical.

El preu de l’entrada és de 15 € i permet fer un total de 5 tasts de producte, amb l’opció d’adquirir tiquets addicionals de 3 euros per tast. Els visitants també podran adquirir els productes exposats a preus especials. Els beneficis es destinaran al programa d’acolliment de la Fundació, que vetlla perquè els familiars dels malalts desplaçats trobin una llar lluny de casa seva.

Aquest Tast Gastro-Solidari és possible gràcies al suport d’Utopia 126, Dasler, Concurs Maria Canals, Fundació Ared, les empreses participants i el suport desinteressat de totes les persones voluntàries.

Hora

(Disaabte) 18:00 - 23:59

Localització

Fàbrica modernista Utopia 126

Carrer de Cristóbal de Moura, 126, Barcelona

X