El segon sopar-tertúlia de la FCVS-Girona i la UdG posarà l’accent sobre les discapacitats

44660136504_df3089225b_zLa jornada del 8 de novembre se centrarà en com la ciutadania facilita la vida de les persones amb diversitat funcional. Els ponents principals seran el president de MIFAS, Albert Carbonell i el president de Multicapacitats, Isaac Padrós.

La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) i la Càtedra de Responsabilitat Social Universitària de la Universitat de Girona (UdG) ha organitzat el segon sopar-tertúlia sota el títol ‘Fem prou la ciutadania per facilitar la vida de les persones amb discapacitat’. L’acte, en aquest sentit, té l’objectiu de debatre sobre la responsabilitat de la societat civil per integrar i incloure socialment aquelles persones que tenen algun tipus de diversitat funcional.

Per abordar aquesta qüestió, l’acte tindrà la presència del president del Grup MIFAS, Albert Carbonell, i del president de Multicapacitats, Isaac Padrós. La tertúlia a les comarques gironines se celebrarà al Restaurant La Rosaleda – Jardí Degustació, situat als Jardins de la Devesa de Girona. El preu del sopar és de 10€ i el pagament es farà en efectiu durant el mateix sopar.

L’acte tindrà aforament limitat i per aquest motiu serà necessari confirmar assistència amb inscripció prèvia. La segona edició del sopar-tertúlia tindrà lloc el dijous 8 de novembre a les 20.00 h.

Share Button