CorAvant busca finançament per a uns campaments terapèutics

30 infants i joves amb cardiopatia congènita podran gaudir d’unes colònies especialment pensades per a ells i elles, on faran teràpia amb cavalls.

Cada setmana neixen 77 nadons amb cardiopatia congènita a l’Estat espanyol. Aquests infants hauran de portar un control mèdic durant tota la seva vida i potser enfrontar situacions difícils. La Fundació corAvant i Homocrisiss’han proposat que això, però, no sigui impediment perquè puguin gaudir l’estiu com qualsevol altre nen o nena i han posat en marxa una campanya de crowdfunding perquè 30 infants i joves puguin participar a unes colònies especialment pensades per a ells/es.

Aquest projecte vol aconseguir que infants i joves amb cardiopatia congènita, de 6 a 15 anys, gaudeixin aquest estiu d’un campament en plena natura, creat a mida per a ells per tècnics especialitzats de la Fundació CorAvant i en què treballaran la capacitació, l’autonomia i la integració mitjançant la tècnica terapèutica del coaching amb cavalls (equinoteràpia).

El campament costa 930 euros per persona. Així, per cada 930 euros recaptats amb la campanya de microfinançament un nen o nena podrà participar-hi. D’aquesta manera, l’objectiu mínim que es planteja la iniciativa és de 930 euros, que ja ha assolit, i el màxim serien els diners necessaris com per poder finançar l’estada de 30 infants i adolescents.

 

 

Share Button