Canvia la teva mirada amb Down Lleida

captacio 2017Down Lleida organitza una jornada per tal de commemorar el Dia Mundial de les Persones amb la Síndrome de Down i ajudar a canviar la mirada de la ciutadania sobre el col·lectiu.

El proper 25 de març, Down Lleida commemora el Dia Mundial de les Persones amb la Síndrome de Down, amb una gran festa sota el títol “Canvia la teva mirada”.

L’objectiu principal és donar a conèixer i sensibilitzar a la població sobre les capacitats de les persones amb síndrome de Down. A més, també es busca que tothom conegui de prop a les persones amb síndrome de Down i canvií la seva mirada sobre el col·lectiu. Finalment, té el propòsit de captar fons per tal de donar continuïtat als projectes que desenvolupem actualment. Aquests projectes cerquen la millora de la qualitat de vida de les persones amb síndrome de Down i promouen la igualtat d’oportunitats en l’àmbit educatiu, laboral, formatiu, vida independent, oci i voluntariat.

Per una banda, el divendres 24 de març a les 20.30 es farà un concert de corals a l’Església Sagrada Família del barri de Cappont. L’entrada al concert tindrà una aportació voluntària que anirà en benefici de Down Lleida.

D’altra banda, la jornada de captació i difusió Down Lleida tindrà lloc el 24 i 25 de març. L’entitat estarà present en més de 20 espais de tota la ciutat amb taules de difusió i captació on persones amb síndrome de Down, junt amb les seves famílies, amics i persones voluntàries donaran informació a la ciutadania i animaran a participar en les diferents activitats.

Les activitats previstes estan obertes a tota la ciutadania i es podrà participar mitjançant aportacions econòmiques de forma voluntària o bé prenent part en les activitats d’animació infantil, activitat de zumba en família, activitat de bàdminton, photocall, entre d’altres. L’espai central serà la Plaça Sant Francesc on es llegirà el manifest del Dia Mundial de les Persones amb la Síndrome de Down.

Totes aquelles persones que vulguin ajudar a l’entitat al llarg de la jornada del dia 25, poden apuntar-se com a persones voluntàries per cobrir aquests espais i acompanyar als joves en la captació de fons. Els horaris de voluntariat són de 9:30 a 13:00 h o de 16:00 a 20:00 h. Per inscriure’s com a persona voluntària cal enviar un correu a oci@downlleida.org o posar-se en contacte amb l’entitat a través dels telèfons 689.521.854 / 973.225.040.

Programació de la Jornada “Canvia la teva mirada”
  • 11 h- Ricard Duran Dj.
  • 11.30 h- Bàdminton.
  • 11.30 h – Batucada- De la plaça de la  Catedral a la plaça Sant Francesc.
  • 12 h- Acte central del dia mundial de la Síndrome de Down.
  • 12 h- Visita Plusi.
  • 12.30 h- Animació infantil amb Biel Morell i Sac Espectacles.
  • 18 h- Photocall amb Postureig de Lleida i Postusister.
  • 18.30 h – Zumba familiar amb Shaqua.

 

Font: xarxanet.org

Share Button