Agenda

Lliurament de premis a Lleida del 7è Concurs de Relats de Voluntariat Social

Captura de pantalla 2016-03-31 a las 10.34.20

Es lliuraran els premis als guanyadors de Lleida que han explicat i compartit a través d’un relat curt la seva experiència de voluntariat en el marc d’una entitat social

28 d’abril.- Un any més ha tornat el Concurs de Relats de Voluntariat Social organitzat per la Federació Catalana de Voluntariat Social i, com no, ha arribat l’hora de guardonar els millors relats. Com en les edicions anteriors, la convocatòria ha estat oberta a qualsevol persona que vulgui explicar i compartir la seva experiència de voluntariat en el marc d’una entitat social.

En aquesta 7a edició del Concurs de Relats de Voluntariat Social, la FCVS, us anima gaudir d’una tarda on la literatura i el voluntariat es donaran més de la mà que mai. Un acte adreçat a tots els públics que esdevindrà una bona oportunitat per descobrir quins són els relats guanyadors i conèixer qui hi ha darrera de la mà que els ha escrit.

Us esperem a la Sala d’actes de la Biblioteca Pública de Lleida (Rambla d’Aragó, 10. Lleida) a les 19:00 h.

IV Festa del Cor

festa del corLa Fundació SHE i l’AACIC CorAvant uneixen les seves forces per recaptar fons per millorar la qualitat de vida dels infants i joves afectats per malalties cardiovasculars.

 7 de maig.-  Sota el lema “Emociona’t, junts pel cor dels nostres infants i joves” es celebra la quarta edició de la Festa del Cor. Les entitats encarregades d’organitzar l’acte són, conjuntament amb la Fundació Port Aventura i PortAventura World, la Fundació SHE, que promou la salut mitjançant l’educació per prevenir les malalties cardiovasculars des de la infància, i l’AACIC CorAvant, associació i fundació de cardiopaties congènites.

La festa té com a objectiu sensibilitzar a la ciutadania sobre les malalties cardiovasculars, ja que continuen sent la primera causa de mort a Espanya, amb el 31,7% dels casos, per sobre d’altres com el càncer (26,9%) o les malalties respiratòries (11.4%).

Si vols anar a la Festa del Cor, pots adquirir la teva entrada en línia. A més, dins el web hi ha un llistat de distribuïdors oficials on també es podran comprar. Tots els fons aconseguits es destinaran a iniciatives solidaris.